54. BÖLÜM - romantik komedi gibi

486 20 49
                                    

yeni başladığınız bir okulun ilk açılışı şerefine bir balo düzenleniyor ve gitmeye zorunlusunuz. bir arkadaşınızla alışverişe gidip çok güzel bir kırmızı elbise alıyorsunuz.

 bir arkadaşınızla alışverişe gidip çok güzel bir kırmızı elbise alıyorsunuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(BUNUN GİBİ BİR ELBİSE İle KENDİNİZİ HAYAL EDİN BAKAM. ANİME ELBİSESİ BULAMADIM KUSURA BAKMAYIN)

baloya gidiyorsunuz ve dans etmemekte ısrarcısınız. biraz kalkıp hava alayım derken dışarıda biri size bıçakla boynunu gösteriyor(öleceksin manasında) ardından büyük bir korkuyla içeri giriyor ve tuvalete koşuyorsunuz. ardından büyük bir sakinlikle çıkıp yerinize oturduğunuz sırada birden cp'lerin içeri girdiğini görüyorsunuz. ve şokla onlara bakarken birden en sevdiğiniz cp ile göz göze geliyorsunuz ve size gülümseyerek yaklaşmaya başlıyor. siz ise heyecanla ne yapacağınızı  düşünüyorsun. o anda birden önünüzde eğilerek '' benimle dans eder misin küçük hanım'' diyor. ve tüm cp'ler size bakarak ooooooooooooooooooo diye bağırıyorlar. o anda en sevmediğiniz cp arkadan geliyor. en sevdiğiniz cp'yi itiyor ve aynısını size teklif ediyor. ikisi birbirini iterken ve kavga ederken sen şaşkın bir şekilce onlara bakıyorsun ( slender ağa ve etraftakilerin aklındaki tek kelime: WTF 🤣) 

sen olsan ne yapardın?


bence yazdığım en güzel bölümlerden bir tanesi de bu oldu. umarım beğenmişsinizdir. diğer bölüm ne hakkında olsun siz karar verin. sizleri çok ama çok seviyorum canlarım ve aşklarımmmmmmmmm 🤣🤣🤣😁😁😁❤❤😍😍😍👍👍👍😘😘😘


BU ARADA CP'LERİN TAKIM ELBİSELİ HALLERİNİ BULAMADIM AMA. BUNU BULDUM

                             WTFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!🤣🤣🤣

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                             WTFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!🤣🤣🤣

creepypasta sen olsan ne yapardın? ♦TAMAMLANDI♦Where stories live. Discover now