41.bölüm(ABARTILI!!!)

542 29 36
                                    

arkadaşlar uzun zamandır derslerdende kaynaklı olaraktan çok bölüm yükleyemedim. ama böylede bekleyip 10 beyeniyi bekleyemicem. ve sizlere bu bölümden sonra 1 bölüm daha geleceğine söz veriyorum.

korkunçlu geceler dilerim.

herzamanki gibi sabah kalkıp okula gidiyorsun. okulda dersteyken penvcereden dikkatini bişey çekiyor. yan cadede bir inşat var ve inşata asılı biri var ve her yeri kanlar içinde. tenefüs olduğu gibi okuldan ayrılarak oraya gidiyorsun. birde bakıyorsunki kadın yok ve sen 3. kattasın. ip parçalanmış ve kan içinde. kattları gezmeye devam ederken kızın cesedini buluyorsun. böbrekleri alınmış, orhganları yenmiş ve vicududa parçalanmış.

gördüklerin karşısında şok oluyor ve yere düşüyorsun. tam kenara gelip düşeceken ej gelip seni tutuyor ve''seni burdan attma şerefini rahatlıkla üstlenebilirim'' diyor. onu tekmelemeye ve itmeye başlıyorsunuz. en sonda pencerede arkadaşınızı görüyor ve ona bağırıyorsunuz ama sizi duymuyor. küfür ediyorsunuz. sonrada ej sizi oradan attıyor ve kumların üzerine düşüyorsunuz. ama mucizeki ölmüyorsunuz. ama kolunuz kırılıyor.

hastanede uyandığınızda ise önünüzde en sevdiğiniz cp serumunuza zehir koyuyor ve sizin a diyecek gücünüz bile yok. en sevdiğiniz cp tarafından acımasız bir şekilde öldürülüyorsunuz.

cenazenizde cp lerin hepsi geliyor ve tabutunuzu tam mezara koyarlarken paramparça ediyorsunuz sizde dahil. herkes kaçıyor ve oraya birdaha kimse yaklaşmıyor. ve sizde öule gariban halde ölü ve parçalanmış olarak orada kalıyorsunuz.

sen olsan ne yapardın?

evet belki biraz abartılı oldu ama güzel oldu bence valla benim ruhum asla rahat kalmazdı herhalde. umarım beyenmişsinzidir. hepinizi çok ama çok seviyorum :D:D:D:D:D:3:3:3:3:3:3

creepypasta sen olsan ne yapardın? ♦TAMAMLANDI♦Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin