27: first method; gay bar

15.7K 824 4.1K
                                    

*Bölüm parçaları:
Jason Derulo-Zipper
Katy Perry-Ur So Gay

*Multimedya'da Aiden ve Peter var.

Bu kadarı gerçekten fazlaydı.Hayır yani,kendime aşık etmek istemiş olabilirim ama gay bar beni aşardı.

Sadece adını duyduğum ve hayatımda hiç bulunmadığım bir ortamdan bahsediyorduk,ilk deneyimimin Styles ile olmasını istediğimi sanmıyordum.

Hem cidden,kabul etsem bile nasıl ikna edebilirdim ki? Karşısına geçip, 'Hey,gay bar'a gidelim mi? Seni biraz kendime aşık edeceğim de.' diyecek halim yoktu ya.

Saçmalık,evet,evet başka bir açıklaması olamazdı.

Zayn kaşları çatık bir şekilde otururken,Niall piercing'i ile uğraşarak meraklı gözlerle bize bakıyordu ve Michael'ın tek yaptığı eliyle masada ritim tutmaktı.

Sonunda sessizliği bozup,"Ne dediğinin farkında mısın?" diye sordum,istemsizce yükselen sesimle.

Ah bir şey daha vardı;o bara Styles ile tek başıma asla gitmezdim!

Tamam,yalnız olmamız plan için daha iyi olabilirdi ama benim için olmazdı.

Claire'ın yüzünde tepkime şaşırmamış bir ifade vardı,ya da bana öyle gelmişti.Birden gözlerini irileştirerek yüzüme bakmaya başladı ve sahte olduğu belli olan bir heyecanla konuşmaya başladı.

"Düşünsene,bar yakışıklı erkeklerle dolu olacak -evet,maalesef ki gaylerin çoğu yakışıklı oluyor ve Harry ile o ortamda bulunacaksınız," dedi ve gözlerini irileştirerek bana baktı."Sence de bir kıvılcım oluşması için yeterli değil mi?"

Kıvılcım mı? Cidden,buna alışmam zaman alacak gibi görünüyordu ya da ne alışması,sadece bitmesini istiyordum.Ama pekala,Claire üzücü bir şekilde haklıydı.

Bütün numaralarımı oyuna serip Styles'ı baştan çıkarmalıydım fakat aklıma başka bir şey takılmıştı.

"Nasıl yapabiliyorsun?"

"Neyi?" diye cevap verdi soruma,kaşlarını kaldırarak.

"Yani...Eski sevgililerin...Anladın işte..."

Konu diğerlerinin de ilgisini çekmiş gibiydi,özellikle de Zayn'in çünkü elini çenesinin altına koyup gözlerini irileştirmiş bir şekilde bıyık altından sırıtarak Claire'a bakmaya başlamıştı.

Claire pembe renge bürünmüş dudaklarını birbirine bastırdıktan sonra elleriyle uğraşırken konuşmaya başladı.

"Ee..Ne de olsa bu bir plan değil mi? Yani Harry'nin çetesi için her şeyi yapabilecek kadar hırslı biri olduğunu bildiğimden seninle...Dalga geçmek için birlikte olduğunu biliyorum ve sen de bunun intikamını almak için onu kendine aşık edeceksin.Sonrasında ise muhtemelen birbirinizden uzaklaşırsınız.Harry bir şekilde seni unutur ve yeni kızlara yelken açar."

Styles'ın eskiden bir erkeğe aşık olduğunu bilmiyor olmalıydı ama dedikleri doğruydu.Sonu böyle olacaktı.Herkes kendi yoluna gidecekti.

Gözlerimi kaçırıp,"Haklısın," diyerek kestirip attım.

Zayn pozisyonunu düzeltirken Claire bana dönerek,"Pekala,plan kafana yattı mı?" diye sormuştu.

Hala yalnız gitmek istemesem de evet,planı uygulamaktan başka seçeneğim yoktu.

İçkimden yudumlarken,"Hıhı," diye mırıldandım.

Claire gözlerini kısa süre Zayn'in üzerinde gezdirdikten sonra bana dönüp düşüncelerimi okumuşcasına,"Bir dakika...Gay bar'da Harry ile yalnız olmak istemiyorsun!" dedikten sonra konuşmama bile izin vermeden Zayn'e bakarak devam etti."Arkadaşlar böyle zamanlar içindir,öyle değil mi Zayn?"

say my nameHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin