43: dancing with your ghost

9.3K 389 6.2K
                                    

hello wattpad, my old friend.

15k kelime olmasına rağmen asıl mevzuya bir türlü giriş yapamamış olmasından dolayı geçiş sıfatından kurtulamayan bir bölüm bırakıyorum sizlere, tüm sevgilerimle.

*bölüm parçaları:
meghan trainor - me too
two feet - i feel like i'm drowning
elle king - ex's & oh's

*multimedya'da tomlinshaw ve harry var.

Zayn uzaktan bana doğru koşarken bir yandan da bağırıyordu.

"Hamileyim, Louis!"

Kaşlarımı çatarak, "Bir erkek hamile kalamaz, Zayn." diyerek gözlerimi devirdim. "Sadece biraz kilo almışsındır." Bana yaklaşınca karnının büyüklüğünü fark etmemle ne ara bu kadar şiştiğine anlam veremedim. "Çok." diyerek kendimi düzelttim, gözlerim irileşirken. "Tanrım, Zayn! Çok kilo almışsın."

Neye uğradığımı şaşırırken bana yaklaşmasıyla söylediği şeyde ciddi olduğunu anlayınca şaşkınlığım iki katına çıkmıştı. Heyecanlı bir şekilde tekrar, "Hamileyim, Louis!" deyince tüylerim adeta diken diken olmuştu. Elini karnında gezdirirken bana yaklaştı ve, "Amca oluyorsun." diye sırıttı. Yüzümü buruştururken bu sefer de elimi tutup şişik karnının üzerine koydu. "Bebeğimin kalp atışlarını hissetmek ister misin?"

Ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda Liam'ın içeri girip ağlayarak bize doğru koşmasıyla daha da ürpermiştim.

"Baba oluyorum!"

Gözyaşlarını silip Zayn'e sarıldıktan sonra onu kucağına kaldırarak etrafında döndürünce elimle alnıma vurmuştum. Birbirlerine aşk dolu bakarken dudaklarını birleştirmeleriyle gözlerimi sıkıca kapattım. Tekrar açtığımda ikisinin gözlerimin önünde tutkulu bir şekilde öpüştüğünü görünce kendimi odadan dışarı attım.

Dışarı çıkmamla derin derin nefes almaya başladım. Kendime gelmeye çalışırken bu sefer de karşıma Harry çıkınca olduğum yerde kalakalmıştım. Bana doğru yaklaştı ve elini uzatarak sıkmamı bekledi. Kaşlarım çatılırken elini sıkınca birden gülmeye başladı. Bu halini görünce her şeyin aslında bir şaka olduğunu düşünerek gülerken ona eşlik etmemle birden yüzünü ağlamaklı bir ifade kapladı ve elimi daha da sıkarak sallarken diğer eliyle omzuma sert bir şekilde vurup o korkunç cümleyi söyledi.

"Sevgili olamadık bari amca oğlu olalım."

"Aptal! Amca oğlu falan değiliz! Sen benim amcamın oğlu musun?"

"O zaman dayı oğlu olalım."

Neye uğradığımı şaşırırken, "Tanrı aşkına, bu ne saçma bir rüya böyle!" diye inlememle Harry bana yaklaşıp kulağıma fısıldadı.

"Şimdi biz neyiz?"

Tam o sırada Zayn ve Liam yanımıza ellerinde bebekle gelince ağzım açık bakarken, "Ne ara doğdu bu?" diyerek ellerimle başımı kavrayıp saçlarımı çekiştirdim. Kafayı yemek üzereydim. Zayn, kucağındaki bebeğe baktıktan sonra bize dönüp tıpkı Harry gibi gülünce onunla birlikte gülmeye başladım. Her şey bir şaka olmalıydı zaten. Eminim bunu planlamışlardı. Bir anda Zayn'in tekrar bebeğini sevdiğini görünce yine şaka olmadığını anlamamla gülmeyi bırakıp ağlamaya başladım.

"Çocuğumuzun adını Ayı koymaya karar verdik."

Zayn ve Liam aynı anda konuşunca Harry ile birbirimize bakıp yüzümüzü buruşturduk.

say my nameHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin