Capitolul 21

9K 281 17
                                    

        Alexis Price

        Somnul mi-a fost intrerupt de o senzatie incredibila.Niste buze moi, erau presate de nerepetate ori pe umar, urcand usor spre gat.Am ranjit, inca cu ochii inchisi, mangaindu-i usor mana care era in jurul taliei.M-as putea obisnui cu asta.

        Deoadata, am fost intoarsa cu fata spre el, numai ca sa-i vad privirea ce exprima fericire maxima si iubire.Privindu-l, imagini cu ziua de ieri, mi-au aparut in minte.Dusul de ieri, a fost cel mai bun dus pe care l-am avut in viata mea.Insa doamne, as fi paltit bani grei sa-mi vad fata in momentul in care am prins aparatia indrazneata a lui Zayn.Nu m-asteptasem sa vina dupa mine la dus, da' pai sa ma faca sa mor acolo.

A fost mult mai bine ca prima data.Oare asa o sa fie de fiecare data?Mult mai bine?Pentru ca daca da, presimt ca o sa ma rup in doua in datile urmatoare.

Si doamne, era imens, gigantic, uriasm colosal si urghh! Cum dracu' va intra aia in mine?Oare va incapea?Bineinteles, asta daca va intra.O doamne, unde naiba mi-e mintea?

        In orice caz, ziua de ieri a fost...wow.Nu cred ca exista cuvinte sa descrie ziua de ieri.Nu numai ca am fost adusa pe culmile placerii, dar am si acumulat informatii.Cum ca, un mafiot e pe urmele mele, din cauza sa, mai ca era sa fiu violata, tata nu gaseste vreo solutie de scapare, insa continua sa zica ca totul va fi bine, rezultand astfel, ca suntem intr-un mare rahat.

Totusi, toata treaba ast, are si o parte buna.Am un bodyguard, de care sunt indragostita pana peste cap, si el la randul sau de mine.Asta numesc eu, partea frumoasa a lucrurilor.

        As minti daca as spune ca nu sunt putin suparata pe tata, ca nu mi-a spus de la bun inceput, pentru ca evident, as fi putut sa ma inteleg cu Zayn de la inceput si puteam sa evitam toata drama in care practic, ne uram reciproc.Insa, stiti cum se spune.Exista o linie, foarte foarte subtire intre dragoste si ura si evident, noi doi am trecut-o.

Datorita lui Zayn, reusesc sa procesez mai bine tot ce-am acumulat si bineinteles, sa nu ma ingrijorez prea tare.Daca Zayn a venit la pachet cu pericolul in care eu si tata suntem, pot spune ca-l accept cu bune si cu rele.Pare ciudat. insa ma face sa ma simt mai bine, gandind asa.

        Nu stiu cat naiba am gandit toate astea, insa Zayn ma privea foarte atent, incercand probabil sa ghiceasca ce e in capul meu acum, sau probabil este speriat de fata mea de dimineata si de parul meu care cel mai probabil. arata ca un cuib de randunele, pentru ca asa arata dupa ce fac baie.Merg pe prima varianta, totusi.

-Esti frumoasa.Imi spune, trasand usor trasaturile fetei.Instantaneu, obrajoo mei au devenit rosii, asta facandu-ma sa-mi ascund fata in pieptul sau.La dracu' cu tine, Malik!

        Fara veste mi-a apucat obrajii si si-a zdrobit buzele calde si moi de-ale mele.N-am ezitat sa-i acord permisiunea sa-mi exploreze gura, apoi m-am gandit sa iau putin control.M-am ridicat in asa fel incat acum eram deasupra sa, strangulandu-i talia.Mainile sale s-au pozitionat imediat pe soldurile mele, miscandu-le de sus in jos, din cand in cand strangand.Eu imi plimbam mainile de sus in jos spre pieptul sau, apoi am rupt sarutul, atacandu-i zona gatului.Mi-am infipt dintii in pielea sa, marcandu-mi teritoriul, simtindu-l ranjind.

-Stii ca tre' sa fii la scoala, asta daca nu cumva vrei sa facem sex de dimineata, eu unul nu m-as supara.Spune, dandu-si capul intr-o parte, ca sa am acces mai mult la gatul sau.

Am chicotit si m-am ridicat, plesnindu-i usor pieptul.

-Perversule.

-Stiu ca-ti place.A zambit.

My protector (Zayn Malik)Where stories live. Discover now