Capitolul 18

9.9K 307 6
                                    

        

        Alexis Price

        

                Ceva cald imi mangia usor fata, iar niste niste firicele de lumina imi gadilau genele.Mi-am deschis usor ochii, clipind de cateva ori pana sa ma obisnuiesc cu lumina puternica din camera, din cauza ca uitasem sa trag draperiile aseara.Aseara.Ieri.Toata momentele de ieri imi invadau mintea usor usor, starnindu-mi un zambet mare pe fata.In sfarsit, dupa atata timp zambeam, insa nu era un zambet fortat.Era un zambet din inima, pentru ca si ea zambea, de fapt cred ca la cat de tare a batut si va bate de-acum inainte, cred ca era de nu stiu cate ori mai mare.

        Mi-am lasat apoi privirea in jos, ca sa vad ceva atat de frumos, incat mi se parea interzis.Capul lui Zayn era pe pieptul meu, parul sau gadilandu-mi usor pielea, cu piciorul stang peste mine, mai exact peste picoarele mele si cu mainile stranse protectiv in jurul meu.Barba sa, impreuna cu respiratia sa calda si linistita imi gadilau pielea, incat as fi vrut sa chicotesc, dar nu voiam sa-l trezesc.Era asa de linistit, asa de vulnerabil, de inocent, incat mi-era mila sa-l scot din aceasta stare.Nu m-am putut abtine totusi, sa nu-i mangai usor parul, care era ciufulit, insa tot sexy arata.L-am atins usor cu varful degetelor, ca sa vad daca misca sau ceva, apoi usor mi-am adancit mana in el, insa nu prea mult ca sa nu-l trezesc.

        Insa, degeaba ma chinuiam eu sa nu-l trezesc, pentru ca la un moment dat si-a mozolita fata in pielea mea, strangandu-si usor mainile in jurul meu, iar cand barba sa s-a frecat de abdomen, n-am mai putut rezista.Am inceput sa rad, usor insa atunci cand a inceput sa mormaie, am ras si mai tare, dandu-mi capul pe spate.Era asa de adorabil si dulce!Cred ca glicemia mi-o luase razna.

        El si-a ridicat somnoros capul de pe mine, clipind de cateva ori, pana cand privirile nostre s-au intalnit, apoi a zambit, apropiindu-se de fata mea.Eu inca chicoteam, incercand totusi sa ma rezum la un ranjet idiot.

-Mmm, cel mai frumos sunet...alarma mea favorita.A spus cu vocea sa de dimineata, extrem de sexy.Acum nu mi se mai parea ciudat cand faceam afirmatiile astea despre el.

        Asta evident, mi-a facut fata sa para o rosie, iar el a chicotit usor, venind mult mai aproape, acum fiind deasupra mea, sprijinindu-se in coate.Sa-l simt asa de aproape, era coplesiotor, intr-un mod bun.Respiratia care-mi lovea fata, felul in care eram lipiti unul de celalalt simtindu-i inima cum bate in acelasi ritm cu a mea, ochii aia mijiti in ai mei, imi facea ca sangele sa i-o razna in vene.Mi-am muscat buza de jos atat de puternic, uitandu-ma la el.I-am dat drumul usor, insa nu inainte ca el sa mi-o apuce di nou, tragand de ea usor.Apoi, i-a dat drumul, incepand sa-mi sarute maxilarul, pana a ajuns la ureche.

-De-acum incolo nu mai eu iti voi musc buza, cand te mai vad facand asta, nu voi ezita ca dupa sa ti-o musc, mult mai tare dupa, indiferent unde suntem.Am lasat sa-mi geamat infundat, iar asta l-a facut sa-mi atace buzele, limba noastre masandu-se una pe alta, nemaicontand ca abia ne trezisem si aveam respiratia de dimineata, ca probabil aveam parul incurcat mai ceva ca un cuib de vrabii, ca trebuia sa merg la scoala...SCOALA!!!

M-am retras brusc si m-am uitat la ceasul de langa noi.8:58. Shit!! Zayn ma privea surprins, apoi cand a vazut cat e ceasul, si-a dat ochii peste cap.

-Oricum ai pierdut prima ora, pana te pregatesti o pierzi si pe a doua, a spus apoi m-a sarutat pe maxilar, in coltul gurii, iar cand sa ma sarute pe buze, am sarit ca arsa din pat si m-am indreptat spre camera mea, uitandu-ma in dulap dupa haine, neobosindu-ma sa mai fac un dus.Am tras pe mine o pereche de blugi albastrii stramti, un maieu negru in V, apoi nu ma puteam hotari daca sa i-au geaca de blugi sau pe cea din piele.M-am dus la Zayn sa-i cer parerea, iar tocmai atunci isi inchidea cureaua la blugi.S-a intors catre mine, iar eu am ridicat gecile ca sa le vada.

My protector (Zayn Malik)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt