Capitolul 43

3.3K 175 5
                                    

Alexis Price




-Scuipa tot! Abby a batut entuziasmata din palme. Nici nu intrasem bine la ore si abia menajasem sa scap pe larcusul zilei de interogatoriul ei, dar acum numai aveam scapare. Ii spusesem in mare ce se intamplasera in Londra, iar cand a auzit ca am facut-o, nu i-a mai tacut gura.

- Deci cum a fost? De fapt nu-mi spune! A fost tare si in forta si a doua zi, sigur n-ai mai mers! A ranjit, iar eu doar incercam sa-mi gasesc cuvintele. Entuziasmul ei era si enervant, dar si amuzant. Daca era posibil.

- A fost ....m-am oprit, oftand visatoare, parca retraind momentul. Perfect. Am ranjit, incercand sq ignor afirmatia ei, iar ea a chicotit.

- Perfect e patratul, haide Alexis, doar atat ai de spus? Dupa atat timp de asteptare, indoieli si chinuri....M-a provocat, ridicand o spranceana. Am dat din umeri, zambind, amuzata de frustrarea ei.

- Cuvintele nu-si au rostul. A fost ceva, special si niciodata nu m-am simitit ca atunci. Mi-am rezemat capul de podul palmei, jucandu-ma absenta cu pixul. Chiar n-aveam ce sa comentez. Ar fi sa spun numai chestii pe care ea le considera prea siropoase, dar pentru mine, oricum n-ar fi contact daca era ceva spontan ori dragastos .

Ma priveste putin, apoi isi scutura capul, privindu-ma atent.

-Acum cateva luni, nici sa-i fi auzit de rahaturi cu dragoste, dulcegarii si toate alea. Acum esti fana inraita. Iar eu dupa ce l-am vazut pe Zayn, credeam ca ai s-o duci tot intr-un futai. Dar se pare ca m-am inselat. Zayn Malik chiar este un mister.

Am ascultat-o cu atentie, gandind vorbele ei. Initial, nici nu ma asteptam sa fie ceva bun intre noi. Sau sa fie ceva.Nu vedeam decat un razboi, recunosc acum prostesc, unde s-ar fi ajuns ca el sigur sa plece, sau eu sa-mi pierd mintile de-a binelea. Am chicotit usor, uitandu-ma la ea.

- Ma crezi sau nu, nici nu credeam ca am sa traiesc ceva de genul. Am oftat, strangandu-mi lucurile, iesind din clasa cu ea. Iar de partea cu dulcegariile, nu poti sa stii de ce e omul in stare. I-am facut cu ochiul, in timp ce ea m-a ghiontit prieteneste.

- Imi aduc si-acum aminte, cand ti-ai varsta oful in bucatarie, spunand intr-un fel sau altul ca vrei cu disperare o partida, iar el nu se arata prea afectat. Insa daca s-ar fi intamplat treaba asta acum, avand in vedere ca l-ai inmuiat, cred ca sarea in sus de bucurie si mai si rosea. Am ras usor, impreuna cu ea, indreptandu-ne spre iesire, unde Harry deja ne astepta la usa. Imediat cum l-a vazut a sarit pe el, sarurandu-l cu o pofta imensa, soptindu-i ca i-a fost dor de el, desi nu-l vazuse de vreo 2 ore. Si mai spunea de dulcegariile mele. Mi-am dres vocea, ca sa-i intrerup.

-Um, parca era vorba ca iesim. Am ranjit, iar Abby si-a dat ochii peste cap.

- Da, Price iesim. A ranjit Harry, conducandu-ne spre masina, urcandu-ne. Zayn cred ca deja era acolo, ma mir cum de nu insistase sa vina si la scoala dupa mine. In ultimele doua zile, petrecute la hotel, a cam fost cu gandurile lui. Ciudat a fost ca, in apartament mi-a spus ca n-au fost hoti, in final la concluzia asta a ajuns. Ceea ce m-a surprins, era cu nu cercetase cu de-amanuntul. Bine, el era in masura sa faca presupuneri si fara, eu mai putin. Chiar deloc. Ma gandeam ca era stresat de faptul ca se chinuai sa faca in asa fel incat sa ne intaorcem mai repede la apartament. Daca nu vorbea la telefon, sigur era cu el in mana sau se uita nervos la el. Am incercat sa nu exagerez si sa pun pe seama nervilor si nerabdarii.

-Si, cand ai sa te intorci la aprtament? Intreaba Abby si jur ca era a mia oara. La scoala ori a fost asta, ori ma pisa sa-i dau detalii.

-Nu stiu inca.M-am uitat la unghii, stapanadu-ma sa nu le rod.

My protector (Zayn Malik)Where stories live. Discover now