Fetulator = Fetulačka 💦Just Fetka and Kalkulačka 💋

13 1 0
                                    

!!! Warning !!! : Matematické dovednosti autora nejsou výborné, proto si odpusťte matematické narážky na příklady. Příběh postrádá všechny zákony logiky...Použijte kalkulačku, mozkem si nepomůžete.

Zaznělo druhé zvonění ve škole a Fetka, učitelka matematiky, přicházela na hodinu do třídy přeplněné studenty.

,,Dobrý den," Došla ke katedře a letmo shlédla třídu. ,,Posaďte se ! Kdo chybí ?" Zeptala se, ale marně. Nikdo ze studentů jí neposlouchal, poněvadž si sdělovali daleko důležitější informace, než byla docházka.

Fetka se tedy podívala, kdo chybí a zapsala nepřítomné studenty do třídní knihy.
,,Dneska si probereme rovnice o dvou neznámých. Budete potřebovat kalkulačky ! Ale napřed si zapíšeme příklad  x + y = 96 ." Popadla fixu a začala na tabuli čmárat nějaké klikyháky, kterým říkala "Čísla" .

,,Tenhle příklad je tak primitivní, že by ho dokázalo spočítat i rádio. Proto vám nebudu radit a pro ověření správnosti vašeho výsledku, použijte kalkulačku." Doporučila jim Fetka a usedla za katedru.

Dále už jen pozorovala pilné studenty počítající nemožně těžký příklad.
V tom se Fetka rozhodla opustit svou židli, protože se chtěla podívat na studenty jak se trápí nad touto rovnicí.
Při procházení uličkou, pozorovala na kalkulačkách hbité prsty žáků,  jak vyťukávaly různá čísla.

V tom se nad tím zamyslela.

Ohh ta kalkulačka je tak chytrá. Vždycky jsem pro ně měla slabost ale teď, když slyším tu kalkulačku tak vzrušeně cvakat, mám chuť všechny tyhle chytré věcičky ukrást a strávit s nimy příjemné chvíle.

Své myšlenky brzy přenesla do skutečnosti. Ve skříni ve třídě, se příhodně vyskytovala krabice ideální pro četné množství kalkulaček. Popadla ji do svých svalnatých rukou, vypracovaných díky ustavičnému trénování basketballu a už si to kráčela k první lavici. Čmajzla jednu kalkulačku, následovala druhá a nakonec si ji všichni žáci nechali učitelkou ukrást.

,,Co koukáte ?! Bez kalkulačky si nepřipadáte tak chytrý, co ?! Koukejte spočítat ten trapně lehkej příklad !" Rozkázala do blba hledícímu publiku a vyčkala, až se od ní odlepí oči všech přítomných ve třídě.
Pak opětovně usedla za katedru a pozorovala ty plastové chytré miláčky u sebe v krabici.
Nemohla ovládnou své touhy a tak si z krabice vytáhla tři kalkulačky. Jedna pro pravou ruku, druhá pro levou ruku a ta třetí byla pro pravou nohu.
Jakmile byly kalkulačky umístěny u určených částech těla, prstama začala najednou hladit obě klávesnice a bosou nohou přejížděla po povrchu kalkulačky.
Jenomže postupem času Fetčina touha ještě více vzrostla a to už nebyly pomalé pohyby končetinami, to už zrychlila na plný výkon a neubránila se občasnému vyřknutí nějakého čísla.
,,7 !!!!!!" Zavrněla nahlas Fetka a postupem času se stala středem pozornosti studentů. Ti z ní měli srandu, protože není nic vtipnějšího, než vidět svoji vrnící matikářku nezastavitelně cvakat čísla.
Po pár vteřinách učitelka se zavřenýma očima zaklonila hlavu a za neustálého vyťukávaní čísel konečně dostala to, v co doufala, že dostane.
,,Pí se rovná 3,141592653589793 !" Vykřikla při vyvrcholení svého "Numerického orgasmu", o který se tak horoucně snažila.
Až dozněl, vzhlédla s úlevným úsměvem ke studentům, v jejichž výrazu byla senzace, strach a údiv dohromady.
Naštěstí to trapné ticho přerušil zvuk zvonku a žactvo se tak začalo urychleně vytrácet ze třídy. Když ve třídě Fetka úplně osaměla, začala z krabice vytahovat kalkulačku po kalkulačce a každou po jednom vášnivém polibku zandala zpět.

,,O tomhle by se nikdo neměl dovědět, ale vy nic nepovíte," Usmála se a letmo pohladila hromadu kalkulaček ,,Miluju vás ! Úplně každou !" Naklonila se ke krabici a zašeptala to tak toužebně, až se orosil display těch úžasných přístrojů.

Pak vstala od stolu a spolu s krabicí kalkulaček se vypravila ke dveřím. Naposledy se rozhlédla po třídě, jestli je všechno v pořádku. Následně vyšla na chodbu a vypravila se na cestu k sobě domů, kde bude vesele pokračovat za pomoci kalkulaček s matematickými hrátkami.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 18, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

🔥Hot dogs + Apples = Nachos🔥Kde žijí příběhy. Začni objevovat