Kväll man aldrig glömmer

85 3 5
                                    


Ginny och Luna låg på golvet i Griffondors uppehållsrum och pratade om allt mellan himmel och jord. Ginny hade lånat Harry osynlighetsmantel för om någon skulle komma ner från sovsalarna. Luna hävde sig upp på armen och kollade på Ginny och tänkte att den här personen älskar jag så mycket att mitt hjärta brister och att hon riskerar att förlora elevhems pokalen för mig. Luna log och lutade sig fram och kysste Ginny på kinden. Ginny vände på sitt huvud och kollade på Luna sen vände hon huvudet upp mot taket igen. Luna ville inte ge upp så hon tog Ginny hand och började lätt nudda Ginnys handflata med fingret. 

- Vad gör du? frågade Ginny

- Jag spår dig! Jag läste hur man gör i Hört och Sett. svarade Luna med vetskapen att det var lögn. Luna fortsatte med att dra ett lätt streck ner för Ginnys handled och sedan över axeln. När Luna kom till nacken så såg hon hur Ginny rös av välbehag. Luna fortsatte upp för Ginny kind och fram till hennes läppar som hon nuddade lätt inan hon Kysste dem. 

- Det var inte spådom eller hur? sa Ginny lite små flörtigt

- Jo av din framtid. svarade Luna viskandes 

- Vad sa min framtid? frågade Ginny i samma ton.

- Att vi skulle ha en kväll vi sent skulle glömma. sa Luna och satte sig gränsle över Ginny och kysste henne. Ginny kysste henne tillbaka och drog händerna upp under Lunas tröja. Hennes rygg var varm och behaglig Ginny ville bara att detta ögonblick aldrig skulle sluta. Luna och Ginny fumlade av båda deras tröjor. Luna kysste Ginny ner för bröstkorgen och sen ner på magen. Luna andades djupt in och sen blåste hårt på Ginny mage så att det kom som ett prut ljud i hela rummet. Ginny och Luna började as garva tills dem hörde någon som kom ner för trapporna. Ginny tog tag om osynlighetsmanteln och slängde den över henne och Luna. Det var Hermione som kom ner men när hon såg att det inte fanns någon där så gick hon upp igen. Luna kunde knappt sluta fnissa när Ginny hade dragit bort manteln. Dem låg där sen halv nakna med Lunas huvud på Ginny bröstkorg. Dem låg bara där dem pratade inte tills Luna lyfte upp huvudet och kollade på Ginny.

- Jag älskar dig! sa Luna och kysste Ginny

- Jag älskar dig också! sa Ginny och kysste Luna på pannan.

Luna reste sig upp och satte på sig tröjan och vinkade hejdå för att smyga sig till Ravenclaws uppehållsrum. Ginny låg kvar på golvet och log i säkert en timme sen ställde hon sig upp för att sova. Både Ginny och Luna somnade snabbt med ett leende på läpparna.


Den blev lite kortare men det kanske kommer dubbelt idag. Vad tycker ni om denna kärleks fulla kväll?//Pussgurkan

Lunny!!! (År 5)Where stories live. Discover now