Lunas gömställe

117 5 5
                                    


Luna var lite uppspelt efter vad som hade hänt kvällen innan. Hon var påväg ner till lunchen och hon kände på sig att Ginny kommer vara där och sen leta upp henne efter. 

Luna sat at the Ravenclaw table and began eating while she read Hört and sett. Hon tittade lite över tidningar kanten och såg hur Ginny smyg kollade på henne medan hon var rödlett om kinderna. Luna gillade hur Ginnys barn kunde bli så röda när hon kollade på henne för då visste hon att Ginny kände något. Luna logg och försökte att inte fnissa. Luna såg hur Ginny tittade på henne och nickade ut mot dörren. Luna nodded and got up and began to go to the door. Ginny mötte henne vid dörren och bad henne att följa med. Dem sprang in i en lönnväg som Luna aldrig hade sätt. Ginny stannade och vände Luna om så att de stog öga mot öga och möttes i en kyss. Dem kyssarna var kärleksfulla och efter en tag började Ginny fnissa. Luna tittade lite undrade på henne.

- Jag är bara så glad att ha dig här i ett ögonblick där det bara är du och jag. viskade Ginny i Lunas öra med ett leende och sen kysste henne på halsen och vandrade mot munnen. Luna avbröt kyssarna efter ett tag och tog tag i Ginny handled.

- Följ med mig! jag ska visa dig ett ställe där ingen märker oss, Sa Luna. Luna och Ginny sprang ut i korridoren och sen ut i friska luften. Båda skrattade medans dom sprang mot den Förbjudna skogen. 

- Vad finns här inne? frågade Ginny

- Några av min djur vänner bara. sa Luna medans hon hade nått slags hemligts fullt på läpparna. hon tog Ginny längre in i skogen.

- Ginny du vet förra året när vi var på ministeriet. Såg du någon....dö då? Frågade Luna med en liten ledsen ton i rösten

-Ehh....Aaa..Varför undrar du?

- Jo för du kan inte se Testralerna men jag tror att du kan se dem nu. Sa Luna med lite hopp i rösten. Dem gick vidare medans dom höll varandra i handen tills dom kom fram till en liten glänta. Ginny gav ifrån sig något mellan en suck och ett stön när hon såg dom fantastiska djuren. Hon gick fram och klappade den på mulen.

- Är det det här jag red på förra året? 

- Jepp. Vist är dem fina!

- Dem är super fina! sa luna och vände sig mot Luna och gav henne en lätt kyss.

- Det kanske inte är ett bra gömställe att vara på om vi ska hålla på men jag brukar gå hit ibland för att tänka. Tänkte att det var ett bra ställe att vara på om man bara vill prata. 

- Jag gillar det Luna. Men jag tror att vi måste tillbaka. Sa Ginny och så gick dom båda upp mot slottet.


Lunny!!! (År 5)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin