Blev upptäckt!

100 3 10
                                    

Ginny och Luna hade precis varit och ätit halloween middag i stora salen och stod nu ännu en gång och kysstes i den hemliga korridoren. Båda njöt av ögonblicket och gillade tanken att vara med varandra så att dom inte märkte att lönndörren till korridoren öppnades. 

- VA I HELVETE!

Ginny och Luna vände sig snabbt om och kollade direkt på Ron som stod där högröd i ansiktet och med öppen mun. Bredvid Ron så stod Harry och Hermione och bakom så stod Harry pojkvän Draco Malfoy. Harry och Draco såg båda ganska lugna ut och verkade vara helt lugna med det. Hermione såg ut som om hon har fått världens svåraste gåta men sen kollade hon på oss båda och frågade.

- Så ni är ett par? 

Luna och Ginny nickade båda lite osäkert. Ron stormade förbi dem och Hermione sprang efter och bad honom att stanna. Dem ända som var kvar var Harry och Draco.

- Jag tycker att det är cool. Sa Draco och log ett snett leende. Det är också kul att inte va det ända gay paret i skolan. Draco gick sendan

- Det värkar som om jag inte den ända som gillar snygga blondiner. Sa Harry med ett flin på läpparna sedan sprang han ikapp Draco och gav honom en puss på kinden. 

Ginny kollade efter dem medans dem gick där hand i hand och hade typ det bästa livet. Dem försvann bakom hörnet och Ginny kollade tillbaka på Luna med en ledsen min.

- Vad är det Ginny?

- Jag är ledsen för min bror han kan vara ett riktigt arsle ibland. Sa Ginny med en uppgiven ton. Han är bara så jobbig och jag önska att han bara kunde låta mig va ibland.

- Jag förstår dig. Sa Luna i en lugn ton. Jag förstår att det kan vara jobbigt men du får tänka att han bryr sig. Han blev nog bara lite chockad. Det är ju inte alla dagar man upptäcker att sin lillasyster är gay. 

- Haha. Tack Luna du gör mig alltid på så gott humör. Ginny pussade Luna på pannan och se gick bort mot Griffindors uppehållsrum. Där hon insåg att hon inte skulle gått in.


Den blev lite kortare men det är ändå typ 350 ord. Vill spara lite till kommande kapitel.// Pussgurkan



Lunny!!! (År 5)Where stories live. Discover now