Ginnys underbara kväll

126 5 2
                                    

Ginny gick in i stora salen för att sätta sig bredvid sin bror Ron och hans kompis Harry och hans flickvän Hermione. Hermione har alltid var så snäll och förstående och det känns bra att hon är en del av familjen. Ginny satte sig ner och insåg att om hon kollade över Harrys axel så såg hon Luna sitta och prata med en fjärdeårselev. Troligen om någon ny varelse som hon och hennes pappa hade "hittat" under sommaren. Ginny gillade värkligen att Luna var så påhittig när det gällde sånt och så trogen sin pappa och vad han sa. 

Ginny såg att Luna lämnade bordet så hon ställde sig upp och följde efter henne. Hon knakade på Lunas axel.

- Hej Luna! Vart ska du?

- Jag tänkte gå till mitt uppehållsrum. Vill du följa med?

- Jag gärna! Vi kan hitta på något där. Sedan följde Ginny med Luna till deras uppehållsrum.   
Rummet var ganska olikt Griffindors uppehållsrum med ändå lika gosigt. Ginny gillade särskilt den stora bokhyllan som täckte nästan en hel vägg. 

- Vad ska vi hitta på? frågade Ginny

- Vi kan gå upp till min sovsal så kan jag visa dig en sak där.

Dem sprang upp för trappan till Lunas sovsal. Ginny blev förbryllad för Lunas säng var utsmyckad med massa medaljonger, vimplar, tyger och små prylar som Ginny inte ens var säker på vad det var. Över sängen så hängde en stor duk som Luna hade broderat Harrys, Rons, Hermiones och hennes ansikten på och skrivit vänner runt hela. 

- Det är så fint! sa Ginny medans hon inte visste om hon skulle skratta eller gråta av lycka.

- Tack! Men jag borde ändra texten vid dig så att det står flickvän och inte vän. sa Luna medans hon höll handen runt Ginnys midja.

Ginny vände sig mot Luna och kollade in i dem utsående stora ögonen som var det vackraste ögonen som Ginny visste om. Luna lutade sig fram och gav Ginny en fjäderlätt kyss. Ginny tvekade inte utan gav en kyss tillbaka. Tiden försvan och dem stog och kysstes i flera minuter tills dem hörde att någon öppnade dörren. Det var Cho en sjundeårselev som kom in. Det värkade inte som om hon inte hade märkt något så Ginny viskade i Lunas öra.

- Vi ses snart och kanske kan göra om det.

Ginny smet ut igenom dörren och bort till Griffindors uppehållsrum med ett stort leende på läpparna.


Detta var del 2 av Lunny! hoppas ni gillar det// Pussgur

Lunny!!! (År 5)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن