-♛𝔇𝔬𝔦♛-

245 9 2
                                    

Jogging în stil secret, de Hayalperest - capitolul II

-♛Doi♛-

În urmă cu patru ani.


     În centrul orașului New Jersey tocmai avea loc o importantă defilare de modă a unei creatoare din Washington, Amanda Smith, care își prezentase de curând pe podium creațiile, în fața a sute de perechi de priviri. Iar cum de la acel eveniment nu avea cum să lipsească nimeni, printre spectatorii diverşi, și-au făcut loc şi cele două personaje importante din oraș. Kevin Drone și Bovrik Vasak. Cei doi se așezaseră pe niște locuri potrivite pentru a viziona prezentarea, dar au reușit să atragă câteva priviri asupra lor înainte de începerea defilării.

     Prezentarea de modă fusese un real succes, ținutele în care modelele defilaseră au fost apreciate de public prin mii de aplauze care au învăluit complet sala. Însă, ultima ținută a fost "mireasa" prezentării, fiind cea mai bună lucrare a creatoarei Smith, care a impresionat pe toți spectatorii. Era o rochie de seară, lungă, roșie ca sângele, iar pe fustă erau cusute manual diverse tipuri de flori.

     Nu doar ținuta a eclipsat, ci și cea care a purtat-o. Fata cu părul șaten, care din unele unghiuri se vedea auriu, cu ochii verzi adânci, se plia perfect cu rochia. Atât de perfect încât acaparase toate privirile. Dar nici Kevin împreună cu Bovrik nu au putut să nu-și ia ochii de la misterioasa tipă. Erau atât de fascinați încât nici măcar nu au realizat că frumosul model îi privea și ea, făcându-i chiar cu ochiul lui Kevin.

     -E frumoasă! Zice Bovrik, în timp ce modelul ieşea de pe scenă.

     -Mie mi-a făcut cu ochiul, idiotule! îl înghiontește Kevin.

     -Nu am voie să mă uit, nebunule?! Sunt eu om însurat... dar...doar mă uit. Spune Bovrik foarte mândru şi cu un rânjet pe faţă.

     -Asta ai spus și săptămâna trecută când salivai după secretara aia.

     -Bine...bine, hai mișcă-ți fundul ăla odată! O să pierdem toată băutura cu vorbele tale. Bovrik îl împinge pe Kevin să se ridice de pe scaun, pentru a merge în sala alăturată unde se ținea o mică petrecere.

     Petrecerea era una clasică, cu muzică care se auzea în surdină, chelneri care serveau invitații cu aperitive minimaliste și băuturi fine. În timp ce restul oaspeților se bucurau de atmosferă, creatoarea Smith dădea un mic interviu unor jurnaliști. De la acea petrecere nu au lipsit nici modelele care au prezentate ținutele, printre care se afla și misterioasa șatenă cu ochi verzi. Iar când pe lângă aceasta trecuse un chelner cu o tavă pe care se afla ultimul pahar de șampanie, vrând să-l ia, dă pesteKevin, care voia și el același pahar. Mâinile lor se aflau pe paharul de șampanie, atingându-se reciproc, apoi totul s-a mutat asupra privirilor care s-au întâlnit, cei doi rămânând cu fixaţi așa câteva secunde.

     -Scuze! Intervine Kevin având în continuare mâna pe pahar și ochii asupra ei.

     -Nu! Eu îmi cer scuze! Cu o voce caldă și blândă îi răspunde modelul, iar în cele din urmă, Kevin cedează paharul ei.

     -Care e numele tău?

     -Alexandra. Dar îmi poți spune Lexa.

    -Lexa. Ce nume deosebit! Ți se potrivește.

    -Mersi! Dar tu? Care e numele care ți se potrivește?

    -Kevin. Kevin Drone.

    -Încântată!

    -Eu și mai mult!

    Cam așa a început totul. De la un pahar de șampanie s-a ajuns la mai multe. Au vorbit fără oprire în seara aia, iar Kevin nu a reușit să scape de imaginea Lexei din minte, și au continuat și după prezentarea de modă. De la mici conversații la lungi întâlniri a fost doar un pas și, în doar câteva luni, Kevin s-a îndrăgostit nebunește de Lexa și a cerut-o de soție. Tânăra a devenit, în scurt timp, doamna Drone și a reușit să-și pună amprenta adâncă în viața lui Kevin. Lexa s-a transformat într-un adevărat personaj, care și-a păstrat misteriozitatea până la final și a dovedit că este mai mult decât ceea ce pare.

    -L-ai iubit vreodată?

    -Poate...

Urmează continuare!

Aceasta a fost introducerea, povestea abia acum începe.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝔍𝔬𝔤𝔤𝔦𝔫𝔤 𝔦𝔫 𝔰𝔱𝔦𝔩 𝔰𝔢𝔠𝔯𝔢𝔱Where stories live. Discover now