Yuki

9 1 0
                                    

Yuki was een aardig en lief kind en deed nooit iets verkeerd. Maar toen ze werd geboren, wilde haar moeder haar niet. Ze was jaloers op haar omdat ze zo 'mooi' was. Toen ze 5 jaar oud was, nam haar moeder haar mee naar een besneeuwde berg terwijl haar vader niet keek, en ze liet haar denken dat dit gewoon een "wandeltocht" was. Nadat ze daar aankwamen, rende Yuki's moeder weg en liet Yuki helemaal alleen achter op de berg. Terwijl haar moeder midden in weglopen was, zei Yuki zachtjes: " Laat me niet achter ...", maar het was te laat. Ze was al weg. Een paar uur later, nadat hij alleen op de berg zat, kwam er een wolf naar het kind en zegende het kind met een kracht die wraak kon nemen. Omdat ze de macht kreeg, was ze in staat om op de berg te leven zonder het koud te krijgen. Gedurende de tijd dat Yuki opgroeide, beschermde de wolf haar altijd. Maar toen Yuki 13 werd, was de wolf verdwenen. Het was tijd voor haar om te vertrekken. Daarna verliet ze de berg met de kracht om mannen te misleiden om haar te volgen. Toen ze ze eenmaal op een donkere plek had gebracht waar niemand de mannen kon zien, bevroor Yuki ze stevig en dronk toen hun bloed.

feiten:

Ze is 10 jaar oud nadat ze de berg heeft verlaten, en vanwege haar kracht bevroor het haar leeftijd om voor altijd 10 te blijven.
Zij is vrouwelijk.
Ze is biseksueel.
Als ze in de buurt is van mensen die ze vertrouwt, is ze een aardige en lieve meid.
Als ze wordt verteld door iemand die ze vertrouwt om iemand te vermoorden, zal ze dat doen. De enige mensen die ze zou vertrouwen, waren waarschijnlijk Slender Man en zijn 'vrienden'.
Haar maker is 'corefriskandfriends' op tumblr.
Ze heeft haar ogen gesloten als ze in de buurt is van mensen die ze vertrouwt, want wanneer ze ze open heeft, bevriest het de persoon met wie ze oogcontact maakt.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now