capitolul 3

2.2K 82 0
                                    

A trecut o saptamana de cand au adus deținuții in spitalul nostru iar eu de atunci am incercat sa evit îngrijirea lor. Am inceput sa am in fiecare seara coșmaruri dar cel de asta-noapte a fost cel mai ciudat. Tot apărea un bărbat care încerca să imi spuna ceva dar inainte sa ii vad fata si sa apuce sa imi vorbească ma trezeam plângând.

I am povestit si bunicii iar ea mi a spus că o sa fie bine. Era cam îngrijorată dar nu am inteles de ce..erau doar vise..

-Domnisoara Anca, am nevoie de ajutorul tau imediat, mi a spus doctorul agitat după ce terminase convorbirea telefonică la care eu nu am fost absolut deloc atenta.

-Dar ce s a întâmplat? am spus eu putin încurcată

-Unul dintre pacienți s a trezit si a lovit o asistenta, trebuie sa ii dăm un calmant si tu trebuie sa ma ajuti. Sa ne grăbim

Nu stiam ce sa fac, rămăsesem încremenita la spusele doctorului. Se pare ca pana la urmă nu scap de ei..

Mi am luat repede cele necesare si am fugit încercând să îl prind din urmă. Cand am intrat in salon, o asistenta era cazuta jos iar 3 bărbați, presupun ca cei care au fost trimisi sa aiba grija de "noii nostri pacienți ", încercau să îl imobilizeze pe cel răspunzător de cele întâmplate.

După ce mi au spus ca pot sa ii administrez doza necesara de camant m am apropiat încet de el. Era un bărbat cam de vreo 27-28 de ani, brunet, cu pielea ciocolatie si un început de barba. Avea niste ochi înfricosători, erau negri si plini de ura.

Cand s a uitat la mine, am rămas nemișcată. Nu am mai putut sa fac nici un pas. Eram înspăimântată, iar cand insfârsit am reusit sa imi misc mâna spre el, s a ridicat de odata si scapand din mana unuia din aia care il tineau, m a impins si m a izbit in perete.

-Anca! Ce dracu stati si va uitati atat, ajutati o odata, am auzit vocea doctorului care in urma cu ceva timp o ajuta pe asistenta care avusese acelasi "tratament" ca al meu.

Ala a fost ultimul lucru pe care l am mai auzit, pierzându mi cunostinta.

Da, stiu ca a durat foarte mult până am mai postat si eu ceva dar sunt foaaaarte ocupata cu meditațiile si liceul. Sper sa va placa acest capitol, si spor la citit.
A, da, sa nu uit. Urmatorul capitol il voi posta peste 2 saptamani cand o sa intru in vacanta. Pana atunci, v am pupat💋💋

Micuțo, inca te iubesc! Vol.2Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang