lil baby

8K 592 208
                                    

"Bebeğim, artık o şeyi bıraksan mı? Bak ağlamaya başlayacak zaten. Mıncıklayıp duruyorsun."

Jimin, sabahtan beri aynı rahatsız edici sesleri duymanın ve aynı görüntüleri izlemenin bıkmışlığı ile homurdanıyordu.

"Ama hyung, baksana şuna ne kadar sevimli! Hayatımda hiç bu kadar yaklaşmamıştım ben onlara.."

Jimin gülümseyerek Jungkook'u izlemeye devam etti. Varsın kendisinin rahatı bozulsundu, en azından bebeği mutluydu.

"Ya agucuk bugucuk hanimiş Jungkook'unun bebişi?"

Ha bir de.. bir eve iki bebek fazlaydı.

Size olayları en baştan anlatayım, bu sabah Jimin ve Jungkook gözlerini bebek ağlama sesiyle açmıştı. Salonlarından yüksek sesli bir bebek ağlama sesi geliyordu ve ikisi üzerlerine bir şey almadan paldır küldür içeri girdiklerinde gerçekten de pusetinde ağlayan bir bebek görmüşlerdi. İkili yaklaşık bir saat boyunca türlü türlü şaklabanlıklar yaparak bebeğin ağlamasını susturmaya çalışmış, daha sonra Jungkook aç olduğunu tahmin ederek ona süt içirmişti ve bebek sakinleşmişti. Şimdi ise Jungkook onu kucağında sallayarak seviyordu. Jimin bundan başta memnun olsada daha sonra kıskanmaya başlamıştı çünkü Jungkook onu duymuyordu, tüm ilgisini bebeğe vermişti ve Jimin'i görmüyordu. Bu da onun sinirini bozmuştu haliyle.

"Jimin, hala aklında bunu buraya bırakabilecek tanıdığın biri yok mu? Belki de bir arkadaşınındır?"

"Saçmalama Jungkook, en başında söyledim bebekli bir tanıdığım yo- bir dakika.. anahtarın sende mi?"

Jungkook sorduğu sorunun saçmalığına gülecekti ki aklına geçen gün Jihoon'a verdiği anahtarı geldi. Zaten evden çıkmıyordu ve Jihoon isteyince de direkt vermişti.

"Hasiktir."

"Ne?"

"Jihoona vermiştim.. Jimin.. o bıraktı demi? Aman Tanrım, aman tanrım onun bebeği.. JIMIN JIHOON BEBEK YAPMIŞ!"

Jungkook yaşadığı farkındalık ile şoka girmişti. Aklında, bebeğin Jihoon'dan olmuş olasılığından başka bir ihtimal kesinlikle yoktu. Buna yüzde yüz inanıyordu. Başkasının olamazdı.

"Güzelim, az sakin ol. Jihoon'un bıraktığı belli ama kim bilir hikayesi ne. Başına bir şey gelmiştir de öyle bırakmak zorunda kalmıştır o zırto, yoksa bebek yapmayacak kadar aklı olduğunu düşünüyorum kardeşimin."

Jungkook umarım öyledir diye düşündü. Jihoon'un kulaklarını çekecekti.

İçeride zil sesi yankılandığında Jimin hızla kapıya gitti. Jihoon'un geldiğini tahmin ediyordu. Azar çekmeye hazırlamıştı kendini.

Kapıyı açtığında Jihoon'un sırıtarak baktığını gördü. Çok memnundu belli ki onları zor duruma düşürmüş olmaktan. Ağzı kulaklarındaydı resmen.

"Hayırdır Jihoon bey, ne sırıtıyorsun?"

"Sırıtıyorum çünkü sizinle iyi eğlendim. Hyung söylesene sabah bebek sesiyle uyanmak nasıldı? Sinirlendin mi? Hı?" Sergilediği gevşek tavırlar ve kapının pervazına yaslı olan omzu Jimin'i sadece daha çok sinirlendiriyordu. Jimin bebeklerden gerçekten hoşlanmazdı ama asıl siniri ve üzüntüsü sabahın köründe bebek sesiyle uyanmak değil, sevgilisinin bebeğe kendisinden daha fazla ilgi göstermiş olmasıydı. Jimin elbette farkındaydı, o bir bebekti ve ilgiye ihtiyacı vardı ama açıkçası bunu pekte umursamıyordu. Kendisinin de ilgiye ihtiyacı vardı. Özellikle Jungkook tarafından.

***

"Yani anlattığım gibi, bebek Taehyung'un."

Jihoon, abisinden dayak yeme korkusuyla ve Jungkook'un ona kötü kötü bakması ve üstüne gelmesiyle birlikte salona girdiği gibi her şeyi yumurtlamaya başlamıştı. Başta eğleniyordu ama sonradan göt korkusu daha galip gelmişti.

Jungkook kaşlarını çatarak Taehyung'u anımsamaya çalıştı. Onu tanıyordu.

"Bekle, o çocuk eşcinsel değil miydi? Nasıl bir bebeği olabilir?"

Jihoon bu sorunun geleceğini bildiğinden derin enfes alarak anlatmaya devam etti. Sıkılmıştı.

"Zaten kendi bebeği değil. Yoongi adında bir sevgilisi var ve yakında evlenecekler, evlenmeden önce ikiside bebekleri çok sevdiği için bir bebek evlat edindiler. Aslında bana sorarsan bence bu çok gereksiz ama onlar.. anlarsın ya çok 'aşıklar'. Kısacası dün gece ikisinin de acilen memleketleri Daegu'ya gitmeleri gerektiği için henüz bacakları bile yeni oluşmuş bu minişi bana emanet ettiler. Ben de buraya getirdim çünkü benimde işim vardı."

"Abrtma, en az bir yaşında bu bebek."

"Of Jungkook, tam bir bebek sevicisisin ama fazla umutlanma hayatım Jimin abim bebeklerden- ööğdh"

"Hoşlanırım. Canım kardeşim bunu söylemek istiyordu." Jimin tabii ki de Jihoon'un ağzını kapatmıştı çünkü Tanrı aşkına, bebekleri çok seven sevgilisinin kendisinin onlardan hoşlanmadığını bilmesine gerek yoktu.

Jungkook Jimin'in sabahtan beri huysuz davranmasına rağmen aslında onları sevdiğini duyduğunda güzelce gülümsedi. Bir ortak noktaları vardı. Sevimli bebekler.

"Ee ne yapacağız şimdi biz bununla?"

**

aşırı saçmaydı üzgünüm

friend's hyung ࿐ jikookΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα