Я Зробила Це

858 52 0
                                    

Настав довгоочікуваний вечір. Всі вже збирались за столом, щоб почати вечерю. Тільки я не бачила Юнгі та Чонгука. Спочатку я не звернула на це увагу і сіла на своє місце.
-Всім смачного!
-Дякую-сказав Чім
-І тобі, Ел- до мене підсів Юнгі
-Дякую - пройшло декілька хвилин і до нас спустився Чонгук. Коли я його побачила, то моя усмішка пропала. У нього було розтріпане волосся, порвані джинси, футболка... Він дивився на Юнгі злим поглядом, наче це він настроював мене проти Чонгука. Я вирішила, що настав час сказати моє рішення.
-Хлопці..
-Так, Ел? - сказав Джун~а
-я повинна вам дещо сказати...
-Кажи,Ел. Не тримай це у собі. - викрикнув з іншого кінця столу Те.
-Можна не перебивати її? - злісно сказав Юнгі
-Дякую, Юн. Для початку я хочу сказати, що це моє остаточне рішення, я його приймала сама. Ніхто мене проти когось не настроював... І своєї думки я не зміню. Всі ви знаєте, що я зустрічалася з Гуком... Так от, тепер ми не разом. Я не хочу казати причину. Він сам про це знає,а якщо вам аж так цікаво то прийдете до нього, або до мене і запитаєтесь. - далі я звернулась до Гука- Чон, ми не можемо бути разом, ти не дав мені тієї любові і щастя, на яке я сподівалася. - далі до Юнгі- Юн, дякую за всю підтримку і допомогу. Я це дійсно дуже ціню... - я побачила злий погляд Чонгука, він так і "пожирав" Юнгі. - Чон, проблема не в Юнгі, а в тобі. - Тепер він дивився на мене, його очі стали ще злішими, і він просто став зза столу і пішов на верх. Чесно кажучи мені було на нього наплювати.
-Ти зробила правильне рішення. Я підійду потім? - запитав мене Хосок
-Так, звичайно Хося. - всі хлопці просто мовчали. Видно було, що у них теж пропав настрій, ну і апетит.
-Я піду до Чона, вибачте - сказав Те.
-Добре-відповіла я. Те пішов до Чона. Всі далі сиділи дуже сумними, не знаю про що вони думали... Через секунд 30 до мене звернувся Юн.
-Ел, я знаю що можливо спішу. І знаю, що ти можеш відмовити але... Ти станеш моєю дівчиною? - всі дуже здивовано дивились на нас - якщо ні, я зрозумію...
-Юн, я знаю про  всі твої почуття. І вчора  я також зрозуміла, що кохаю тебе... - шопотом казала я - тому, так. Я буду твоєю дівчиною. - я Обняла Юна.
-Дякую, Ел.. Я завжди буду з тобою. Я ніколи не ображу тебе, я обіцяю, що буду тебе захищати і любити...
-Я тебе кохаю... - я бачила, що всі шокованою дивлись на нас. Але мені це не завадило, я нарешті відчувала себе коханою... Я ніколи не була така рада Юну... Він дійсно найкращий, я також його сильно люблю. Знаєте, я б теж дала йому ці всі обіцянки, але я хотіла просто обнімати його... Без лишніх слів.
-Воу, це так неочікувано... - сказав Чімін
-Так, стільки всього сталось за цей вечір- додав Джин
-Зате вони щасливі... - Прошепотів Джун
-Ми щасливі... - сказала я. Потім ми всі ще обговорювали все те що сталось за останні декілька днів. Я навіть забула про все, пісню, проблеми. Я дійсно була щаслива... Після вечері ми пішли у нашу з Юном кімнату.
-Ти зробила правильний вибір, ти не варта цього дурня!
-Так, я варта лише тебе-я подивилась йому в очі і усміхнулась. Він підійшов ближче до мене і також усміхнувся. Його руки обняли мою талію і ми розтанули у м'якому поцілунку. Його губи були такі "приємні"... Я усміхнулась йому. Все було прекрасно, але з сусідньої кімнати, кімнати Чонгука ми почули крик...
Ми вибігли в коридор і побачили...


Чекаєш продовження? Став зірочку. Все це лише початок.
Саранхе~🖤

Шалена Сім'я BTSWhere stories live. Discover now