Hoofdstuk 20

99 6 0
                                    

Pov Ivan

Vandaag moesten we weer naar school en ik had er ook al heb ik nu mijn mate gevonden echt geen zin in ik bedoel ik vind het prima om te gaan maar om dan ook meteen weer zo veel huiswerk te hebben is wat minder. Hoe dan ook ik maak me klaar voor de dag en hoor dan ineens geschreeuw uit de kamer van Catrin. De meiden werden het zat om haar steeds wakker te moeten maken en omdat één wekker niet genoeg was hadden ze er meerdere in haar hele kamer gezet zodat ze wel uit bed moest komen.

Als ik beneden aan het ontbijt zit zie ik Juul al zitten dat ze bijna klaar is. Ze is wat afwezig maar ze heeft me verteld dat ze in de ochtend alles op de automatische piloot doet omdat ze nog niet wakker genoeg is om na te denken.

Op school is het best rustig ik heb nergens last van en de jongens in mijn klas zijn niet al te vervelend, maar rond de lunch veranderd dat ik had afgesproken met Roos,Cat en Juul maar Juul kwam niet en de andere twee wisten niet waar ze was. Toen kwam Dalia naar ons toe gelopen en zei: nou lekker mate heb je Ivan niet eens in staat zich zelf te verdedigen. Dat is ook niet raar ze is net ziek geweest. Zegt Roos. Ineens uit het niets komt er een stekende hoofdpijn op zetten, en niet zo'n zacht ook. Gaat het Ivan vraagt Cat. Hoofdpijn dat is alles zeg ik. Hoort de ketting van Julia dat niet te voorkomen? Vraagt Cat nu je het zegt ja dat hoort maar waarom nu niet? Bedoelen jullie die stomme ketting die ze droeg want die hebben we in de fontein aan de voorkant van de school gegooid. Je hebt wat gedaan?! Riep Catrin. Je hoorde me wel we hebben hem in de fontein gegooid ik bedoel hoe stijlloos kan je wezen dat je zo'n ding draagt. Zegt Dalia. Het verklaard je hoofdpijn Ivan maar nu moeten we Julia vinden. Ik denk niet dat je haar moet gaan zoeken straks is ze nog boos op wat je hebt gedaan? Wat heb je gezegd Dalia? Ik niks maar jij hebt gezegd dat ze zwak is. Zegt Dalia met een gemene grijns. Dat is niet waar roep ik. Ik moet haar vinden, maar terwijl ik op spring voel ik weer een stekende hoofdpijn en ik val terug op mijn stoel en grijp naar mijn hoofd.

Pov Catrin

Ivan grijpt naar zijn hoofd en knijpt zijn ogen dicht. Ik en roos kijken elkaar aan. Ik heb dit ook bij Julia gezien de vorige keer en ik denk dat het niet lang meer duurt voor dat de te erg word.Hoor ik Roos zeggen. Wat kunnen we dan doen? Vraag ik haar. We moeten haar vinden zegt ze. Nou. Nou zo erg is het toch ook weer niet om van haar gescheiden te zijn. wat maakt dat sieraad dan als verschil vraagt Dalia met venijn. Dalia het Julia is een Crystal wolf en Ivan is haar mate, en de ketting zorgt er voor dat ze geen pijn hebben als ze niet bij elkaar zijn. hoe langer ze van elkaar weg zijn zonder die ketting hoe erger de pijn. Leg ik haar uit met een beetje woede in mijn stem. Tuurlijk geloof je het zelf dat ze een Crystal wolf is? Vroeg Dalia. het maakt nu niet uit wat ze er van vind we moeten Juul vinden zegt Ivan terwijl hij weer probeert op te staan. Iemand moet er wel bij Ivan blijven zegt roos stel dat de pijn te er word. Wie van ons twee vraag ik haar? nee ik doe het wel geef ik antwoord op mijn eigen vraag. Oke ik alvast zoeken. Roos loopt weg en Ivan en ik beginnen ook te zoeken.

Pov Rosabella

Ik kan niet geloven dat Dalia de ketting heeft afgepakt van Julia. Ivan en zij gaan nu echt last van hebben dat ze niet bij elkaar in de beurt zijn. Roos we moeten opschieten Ivan heeft nog meer hoofdpijn gekregen het is bijna alsof hij niet meer kan lopen.Ik zal opschieten en iemand moet Lucas gaan inlichten. Plots hoorde ik iemand schreeuwen van de pijn. Ik rende naar het geluid. Op de grond van de wc's zat Julia ze had haar handen in haar haren. Catrin ik heb haar gevonden. Maar ze is zwak en niet in staat denk ik om op te staan.Oké ik heb Lucas al verteld wat er aan de hand. We worden aan de voorkant van de school verwacht.Kom er aan. En ik sloot het gesprek af. Ik wilde Julia vertellen dat we naar de voorkant van de school moesten. Maar ze we was haar bewust zijn verloren. Dus ik tilde haar op, aan de voorkant van de school aangekomen zie ik dat Daan Ivan ondersteunt om te blijven staan. Ik vraag me echt af waarom ze dit doet zei Daan. In de hoop dat Ivan Julia dumpt en haar vraagt Dalia was ooit aardig maar nu ze is echt heel gemeen. Zegt Cat. Waarom doet ze dit vraagt Lucas daar kunnen we alleen maar naar raden. Zegt Cat.

My ondiscoverd sideTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon