Hoofdstuk 13

155 10 0
                                    

Pvo Ivan

De hoofdpijn bleef maar ik was zelfs met behulp van Daan op bed gaan zitten. Ineens werd de pijn minder ik keek op en zag dat Lucas binnen kwam lopen met iemand in zijn armen en dat beviel me echt niet want hij had Julia in zijn arme en ze was niet wakker maar toen ze bij me was ging de pijn wel weg gelukkig ik wilde aan lucas vragen waarom ze bewusteloos was maar hij was me al voor door te zeggen: de mate bond ivan door dat jullie uitelkaar zijn gehaald krijg je hoofdpijn maar dat is te verhelpen als zij zo wakker is moeten jullie elkaars handen vast pakken en zeggen dat jullie elkaar acepteren dan zal er een sieraad ontstaan dit is een magisch opject dit zorgt er voor dat jullie elkaars aanwezigheid voelen en geen pijn meer krijgen maar het sieraad is voor Juul maar als Julia het sieraad niet draagt kan de ander dat merken door dat jullie allebei weer pijn krijgen daarbij zal het ook elke keer weer erger worden. Stom dat ik daar niet eerder ben opgekomen. geeft niet zei ik we laten jullie wel al een zei Roos No Way dat ik ze nu alleen laat dit wil ik zien zei Cat. Catrin je gaat gewoon mee zei Roos. Ze gingen de kamer uit en ik was eindelijk alleen met haar. Mijn lieve mate mijn lieve Julia. Eindelijk deed ze haar ogen open en keek ze me aan. Eindelijk mijn princess zei ik ze moest blozen en keek me aan en zei: had jij ook zulke hoofdpijn? Ja ik ook antwoorden ik. Maar nu is het gelukkig weg. Zal ik Lucas vertellen dat je wakker bent vroeg ik ja is goed zei ze Lucas kan je komen je zusje is bij gekomen en we kunnen dus er voor zorgen dat dit niet weer gebeurt. Zei ik kom er aan. En ik hoorde net dat Juul bijna naar huis moet. Was zijn antwoord. En inderdaad een paar minuten later was hij er. Fijn dat je weer wakker bent Juul zei hij. Goed nu wil ik dat jullie elkaars handen vast gekruist vast pakken en je eigen volledig naam zeggen en dat je de ander accepteert.

Pvo Julia

Toen Luc dat zei pakte Ivan meteen mijn handen vast en zei. Pakte Ivan mijn handen vast op de manier die Luc verteld had en zei: Ik Ivan Black accepteer jou Julia Lisa Crystal als mijn mate. Toen hij die zin zei werd Lena helemaal wild. Dus ik antwoordde ik door te zeggen: Ik Julia Lisa Crystal accepteer jou Ivan Black Stone als mijn mate. Het sieraad verscheen het was een blauwe armband en hij was zo mooi dat ik hem nooit meer afwilde doen. En dat ga je ook niet doen want ik heb geen zin in nog meer hoofdpijn. Zei Lena
Luc ging weer weg en ik en Ivan bleven nog even bij elkaar maar toen moest ik echt naar huis en dat vond ik jammer. En ik merkte dat Ivan het ook jammer vond voor dat ik weg ging samen met Roos liep ik op hem af en zei: He wees niet zo verdrietig, we zien elkaar morgen weer op school en dat is sneller dan je denkt. Oké maar zorg dat je veilig huis komt en mindlink me als je thuis bent. Zei hij supper bezorgt. Komt goed zei ik, en ik zag dat Roos al klaar was op te gaan het deel in het bos zat ik op de rug van Roos maar zodra we aan de rand van het bos waren moesten we lopen. Veel te snel naar mijn zin kwamen we bij mijn huis aan. Ik zie je morgen weer zei Roos en ze draaide zich om.

Ik liep naar binnen en horden mijn ouders praten over hoe hun dag was en wat ze nog moesten doen. Ik besteden er zo min mogelijk aandacht aan en ging slapen.
de volgende dag stond ik op en voor het eerst keek ik er naar uit om naar school te gaan. Gewoon weg omdat ik dan Ivan weer zou gaan zien. Eenmaal op school zag ik hem nog niet. Waar ben je Iv? Vroeg ik hem. In het kantoor van een, één of andere man die zich de conciërge van de school noemt en wil dat ik me ga gedragen of ander komt hij er persoonlijk voor zorgen dat ik me ga gedragen. Was zijn antwoord ik kom er nu aan waar ben je vroeg hij. Ben bij de ingang van de school. Vertelde ik hem. Hé juul hoe is het er mee? Vroeg Cat. Goed ik kan niet wachten tot hij er is. Zei ik. Oo nee een verliefd meisje is in de plaats gekomen van mijn lieve vriendin. Wat zijn we weer grappig cat.

Er gingen naar het lokaal en gingen zitten de les duurde eindeloos en net voor het einde van de dag, kwam de directeur binnen en zei: van af vandaag hebben jullie een nieuwe klasgenoot. Naast hem stond Ivan. Dit is Ivan en wees allemaal een beetje aardig voor hem. Ehh Julia wil jij Ivan rond leiden door de school de komende weken? Vroeg de directeur. Is goed meneer. Antwoorden ik het was moeilijk om Lena in bedwang te houden.
Dat de directeur eindelijk de klas  uit was werd Ivan bestormt door kinderen jongens en meisjes. Cat en ik beleven zitten wat we konden toch niet bij hem komen een daarbij had ik moeite met Lena. Ineens klonk het door de klas.  Heb je je mate al ontmoet? O nee die vraag werd gesteld door het populairste meisje van de klas. Ja die hen ik al ontmoet zei Ivan. Wie zei ze op een toon die ik en Lena alle bij niet konden waarderen. Ivan keek over de mensen heen en keek om zich heen toen hij mij zag liep hij op me af en we gaven elkaar een knuffel. Is zij jou mate?

.................................................................

Het is me gelukt om de hoofdstukken in de juiste volgorde te zetten.

Veel lees plezier.

My ondiscoverd sideWo Geschichten leben. Entdecke jetzt