Hoofdstuk 16

147 8 0
                                    

Wat is er Lucas? Ik weet niet of Ivan dit leuk gaat vinden, maar ik heb contact met de pack dokter en de toestand uitgelegd en hij vond dat Julia zo snel mogelijk naar het pack moest komen. Dat gaat Ivan inderdaad niet leuk vinden. Maar wat is er dan met haar aan de hand? Vroeg ik. Ik wist dan wel een hoop van de Crystal wolven af maar dit wist ik nog niet. Dat spul kan dodelijk voor ons zijn en omdat ze voor het eerst haar gave heeft gebruikt is ze flauw gevallen normaal zou ze al lang weer wakker zijn dus er moet iets van jet spul op haar gekomen en het zit dus nu al in haar lichaam. Zei Lucas. Oké wanneer ga je ? Ik denk morgen en er is al vervoer geregeld dat ze mee kan, en nu is het meer dan ooit van belang dat Ivan mee gaat. Zei Lucas  is goed ga maar snel naar hem toe. zei ik Lucas liep je kamer uit. Ivan je bent nu meer dan ooit nodig om Julia uit haar slaap te helpen. 

Pvo Ivan

Ivan waar ben je Riep Lucas hier! Riep ik terug. Wat is er vroeg ik. ehh ja weet je.... zei Lucas Wat is er dan vroeg ik. Ik heb contact gekregen met de pack dokter en hij zei dat Julia zo snel mogelijk naar de roedel moest het kan voor ons dodelijk zijn. dus?? we gaan morgen vroeg meteen zei Lucas en hij liep de kamer uit. Ivan  waar ben je riep Catrin. maar nog voor dat ik kon antwoorden stond ze al in mijn kamer. ik heb het gehoord van Julia echt als ik die vrouw tegen kom doe ik haar wat. zei ze 

..........................................dag van vertrek................................... en ze zijn al aan gekomen ...............

Wat een vliegreis ik wist dat hun pack niet in het zelfde land was als die van ons maar dat je dan een vliegreis van 4 uur moest hebben was toch echt wel lang ik vraag mij echt af hoe het komt dat Julia hier vandaan komt en hoe ze bij ons  is gekomen, maar na wat ik bij haar moeder heb gezien moet ik eigenlijk niet meer zo verbaast zijn. we zijn er zei Lucas voor me zien ik ee echt enorm groot grasveld maar nergens ook maar een wolf. ik moet verbaast hebben staan kijken want Lucas zei er zit een beschermend schild om heen want de wolven die hier zitten kunnen ook wolven zijn die- net als jij-van oorsprong geen Crystal wolf zijn op deze manier beschermen we hun en de buiten wereld want het gaat niet goed komen.  kom door lopen. zei Lucas de berg af en inderdaad hoe dichter we bij het midden van het veld kwamen hoe duidelijker de plaats werd. En weet je Ivan dat dit alleen te zien is voorde wolven die een connectie hebben met de Crystal wolven wat anders gaat het fout. zei Lucas. hoe dan ook toen we in het pack huis waren werd Julia direct naar de ziekenvleugel gebracht. Dan is het wachten geblazen want ik weet niet hoe lang het duurt voor dat ze klaar waren, wel had ik door dat terwijl we aan het wachten waren was dat Lucas no stop aan het mind linken. eindelijk komen de doktoren naar buiten. Lucas loopt naar ze toen en begint met ze te praten ik wil er ook wel bij staan maar ik heb het idee dat ik ze toch niet ga verstaan. 

Eindelijk mogen we naar haar toe ze is naar een aparte kamer gebracht. Ik loop achter Lucas aan, als we in de kamer zijn loopt Lucas op haar af en gaat naast haar bed zitten. Ze is nog niet wakker. Lucas begon te praten: Ivan dit is niet best ze hebben het uit haar lichaam kunnen halen maar er is nog iets, haar krachten zijn tijdens de operatie actief geworden. Dat betekent dat ze al die tijd niet volledig bewusteloos was. Ze denken dat ze pas echt weg viel toen ze hier op het terrein was ze is, nu is ze in coma, maar ze denken dat ze elk moment kan wakker worden. Als hij me dit allemaal verteld heeft ga ik aan de andere kant van haar zitten. er komt een dokter binnen en zegt wat tegen Lucas maar ik versta er niks van.  Dan richt de dokter zich naar mij en zegt: Als ze wakker wordt is er een grootte kan dat ze naar jou vraagt kom dan alsjeblieft want je bent haar mate met jou aanwezigheid voelt ze zich veilig. 

De dag gaat voorbij en ik ben niet bij haar weg geweest maar s'avonds moet ik wel weg. De volgende dag loop ik mee met Lucas om te zien wat hij zoal doet bij sommig dingen mocht ik er niet  bij zijn en dat snapte ik wel. Na de lunch ben ik naar Julia gegaan en daar de rest van de dag gebleven . zo gaat het een aantal dagen achter elkaar. steeds vaker vraag ik me af hoe lang het nog duurt voor dat ze wakker wordt.

Pvo Lucas

Het is nu al een paar dagen zo dat Juul in coma ligt ik merk aan Ivan dat hij steeds vaker naar haar toe gaat en dat hij daar ook langer blijft. Wat hij niet weet is dat in de gaten wordt gehouden door de doktoren een ook door mij want als hij zo vaak naar haar toe gaat betekent dat ze bijna wakker is en vandaag is hij direct naar haar toe gegaan. Dus ik heb goede hoop dat ze een deze dagen wakker wordt.  

My ondiscoverd sideΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα