Hoofdstuk 2

213 15 0
                                    

Pvo Julia

Nadat ik naar de docent was gelopen werd ik aan de rest van de klas voorgesteld. Maar toen vroeg de docent of ik me zelf even kon voorstellen en dat was wel schrikken want nu keek iedereen mij aan. Ehh ik ben Julia blossem ik ben 16 bijna 17 ik zei. Het kwam er allemaal heel rustig en kalm uit, maar van binnen ging ik kapot van de zenuwen en spanning. Wat zijn je hobby's riep een jongen achterin de klas. Game zeker riep een andere jongen Iedereen begon door elkaar te praten en de docent kreeg ze niet meer stil. het werd me teveel geluid, en ik riep heel hard door de klas: en nou houd iedereen z'n mond dicht en nee mijn hobby's zijn niet game. Oo wat zijn dan je hobbys? ik wilde eigenlijk mijn hobby niet vertellen dacht ik. Straks vinden ze dat nog iets stoms dacht ik.

.................skip school...........................................................................................................

Eindelijk school is uit. Ben thuis riep ik door het huis. Jup er is voor de verandering weer eens niemand thuis. Op de keukentafel vond ik een briefje

He lieverd,

Hoe was je eerste schooldag op je nieuwe school ?

Helaas werken je vader en ik allebei tot laat.

We zijn zo rond 23:00 weer thuis.

Er staat een restje van gisteren in de koelkast dat kan je opwarmen.

Liefs pap en mam

Jup dit zijn mijn ouders. Altijd als ik uit school kom zijn ze niet thuis, en ze weten dat ik niet tot laat op blijf. Ik ben dan gewoon te moe. Ik ging maar naar boven en ging mijn huiswerk maken, en dat was echt geen makkie. Ik heb eindelijk mijn huiswerk af, ging weer lezen.Ik heb echt een wolven obsessie, ik wist echt een hele hoop over de roedel rangen en wie er boven wie staat. Dit was mijn echte hobby lezen, en dat wisten de kinderen uit mijn klas niet. Dat hou ik graag zo,want op mijn vorige school werd ik er mee gepest. Gelukkig niet zo erg dat ik niet maar naar school durfde, want het maakte mij niet uit dat anderen het stom vonden. Zolang ik het maar leuk vind, vind ik het prima. Ik las nog wat en ging ik eten. Het restje was een vleesje en rijst en een klein beetje sla. Het werd mij al te laat, ik ben gewoon na 10e echt niet meer gezellig, ging naar boven deed mijn avond routine douche , aankleden, tanden poetsen en naar bed ,ik wilde net in bed stappen toen ik me bedacht dat ik mijn telefoon niet aan de stekker had gedaan. Gebruikte dat ding dan wel nauwelijks tot niet maar ,ik had hem wel nodig. Het was een oud model en liep heel snel leeg. na dat ding aan de lader te hebben gedaan ging ik slapen. 

De volgende dag werd ik wakker van mijn wekker. Mijn moeder was dan wel nauwelijks thuis maar ze zorgde er wel voor dat ik altijd op tijd kwam. Mijn ouders lagen nog te slapen want ze werkte tot heel laat, maar toen ik beneden kwam zag ik dat mijn ouders al op waren. hé lieverd zei mijn moeder. Ehh goedemorgen waarom zijn jullie nu al op ? jullie kwamen gisteren pas heel laat thuis. vroeg ik. Maar schat vandaag en morgen zijn heel belangrijk. Je dochter wordt tenslotte niet elke dag 17 jaar antwoordde moeder. Oja dat is waar ook morgen is mijn verjaardag jarenlang was hadden we de dag dat ik geadopteerd gebruikt als mijn verjaardag omdat ze mijn geboortedag niet wisten maar 2 jaar geleden kwamen we erachter dat ik een dag later echt jarig was en dat ik om 10:30 was geboren helaas valt het dit jaar op een schooldag snel naar school onderweg kwam ik Rosabella tegen en we gingen samen naar school.


My ondiscoverd sideWhere stories live. Discover now