hoofdstuk 15

167 9 0
                                    

Pvo Ivan

Julia had me gevraagd of ik in het parkje achter haar huis kon wachten tot het gesprek met haar moeder was afgelopen. En terwijl ik daar zat,zat ik me te bedenken hoe blij ik ben dat ik Julia heb gevonden.

Het gesprek duurden wel wat aan de lange kant, ineens kreeg ik een steek in mijn voet. Julia dat wad het eerste wat door mijn hooft ging ze had me nodig maar ik wist niet de weg. Ook kon ik Lucas niet bereiken er moest wel iets gaan de zijn. Plots rook ik haar heerlijke geur en volgende de geur. Het bracht me naar een huis dat goed geïsoleerd is, ik rende naar binnen en zag nog niet hoe Julia door haar knieën zakt, ook Lucas lag uitgeput op de grond. Geef mij de controle Ivan en die vrouw gaat boete voor wat ze onze mate aan doet zei Olivier Nee grof geweld is niet de oplossing. Goed ik zal haar niet vermoorden maar geef in ieder geval de kans om onze Mate te beschermen. Goed maar je hou je aan de afspraak Olivier. Maar in plaats daarvan verander ik in mijn wolf en begint te grommen. Ik zie Lucas overeind komen en ook in zijn wolf verandert, samen zorgen we er voor dat ze verdwijnt maar net voor dar ze weg gaat zegt ze: Let maar op spoedig kom ik terug en dan kunnen jullie niks tegen me beginnen. En dan is de weg, direct ren ik naar Julia. Juul kan je me horen, maar Lucas tilt haar op ik wil er iets van zeggen maar hij is me voor en zegt: Op de speer van die vrouw zat een goedje dat dodelijk is voor Crystal  wolven niet voor gewonnen wolven. Dus samen rennen we naar het packhuis en lopen direct door naar de ziekenvleugel. Daar worden we de kamer uitgezet en begint het langen wachten tot we naar haar toe mogen. Zeg Ivan hoe wist je dat we in de problemen zaten vroeg Lucas. Ik voelde gewoon dat Julia in de problemen zat en dat ze mijn hulp nodig heeft. Natuurlijk jullie matebond even wakker worden Lucas zei hij. Eindelijk kwam de dokter naar buiten en zei : de hoeveelheid die ze binnen heeft gekregen hebben we weg kunnen halen maar ze doordat ze haar gave heeft ontdekt ik combinatie met dat gif heeft er voor gezorgd dat ze in een lichte coma licht het is buiten levendsgevaar dus ze kan gewoon elk moment wakker worden.

De dokter ging weg en we liepen naar Julia ze lag aan de hartslagmeter een infuus. Ik ga naar mijn pack en het daar aan de packdokter vragen want hoe deze dokter het bracht was als of het om een gewoon iets gaat maar dat is alles behalve zei Lucas. Hoe bedoel je ? Ik was er nog niet uit hoe Lucas dit zo makkelijk kom zien. Kijk ik zeg niet dat jullie pack dokters slecht zijn, maar misschien kennen zij dit goedje niet en kunnen ze haar niet de juiste behandeling geven.

Ik vind ook dat je het even Moet na vragen  Lucas klonk de stem van mijn neef die ineens de kamer binnen stapte. Goed dan ga ik morgen. Ik ga mee zei ik nee Ivan als er iets met jou of Julia gebeurt zal ik mezelf dat nooit vergeven. Zei Lucas. Ik weet dat je dit liever zelf regelt lucas maar ik denk dat Ivan gelijk heeft, hij moet mee anders is hij naast dat hij naar school moet niet weg te krijgen van Julia dus dit is denk ik wel het beste zei Daan.

Pvo Daan

Ik heb dan net wel gezegd dat ik wilde dat Ivan mee ging maar eigenlijk vind ik het maar niks. Toch zie ik aan mijn neefje dat hij zijn mate weer wil zien, dus is dit de enige oplossing. Goed je mag mee zei Lucas maar ik hoorde de nodige teleurstelling in zijn stem. Hij wilde Julia zelf helpen. Maar nu gaat dat niet. Ga morgen vroeg maar dan zijn jullie aan het einde van de dag in het pack zei ik. En Ivan jou wil ik nog even spreken. Ik liep de kamer uit en ging naar mijn kantoor mijn neefje kennende kwam hij toch niet meteen. Maar ik had het mis ik was nog maar net in mijn kantoor of er werd op de deur geklopt. Binnen riep ik. Ik ben verrast Ivan je bent in een keer hier heen gekomen zei ik plagend ik weet dat hij dat niet leuk vind. Nu niet Daan wat wil je? Vroeg hij heel serieus. Goed ik weet dat je Julia wil gaan helpen maar je moet er wel rekening mee houden dat je en iemand misschien moet aanstellen als contract persoon en niet te vergeten dat als ze ineens wakker word dat je direct terug moet komen. Ik dacht eigenlijk dat ik jou als contact persoon kan aanstellen. zei hij. Het is goed Ivan zei ik toen ik zag dat hij niet langer er tegen kon om Julia in deze toestand te zien. Ga nu maar. En hij liep de kamer uit.

Ik was rustig aan het werk toen er werd geklopt. Binnen zei ik en Lucas kwam binnen en zijn gezicht beloofde weinig goeds

My ondiscoverd sideWhere stories live. Discover now