13.Bölüm

4.3K 255 101
                                    

Medya, kalbimmmm

Minik Mochi'mizin ilk kendi yazdığı solo şarkısı ve MÜKEMMEL

Söz veriyorum, Jimin, hepimiz söz veriyoruz

***

Jungkook

Jimin, buluşalım mı?

Jimin

Olur

 ne zaman?

Nerede?

Jungkook

Geçen buluştuğumuz parkta, 1 saate

Jimin 

Olur

Hazırlanıyorum

Jungkook

Tamam

Sonra görüşürüz

***

Jungkook parka gelmiş, Jimin'i bekliyordu. Bugün onu her zaman beraber gittikleri yerlere götürecekti, bunun ona hatırlamasında yardımcı olacağını düşünüyordu. Biraz daha bekledikten sonra parkın girişinde gördüğü beden ile gülümsedi. Ayağa kalkıp onun yanına gelmesini bekledi. Sonunda geldiğinde gülümseyerek birbirlerine sarıldılar.

"Nasılsın?"

"İyiyim, ya sen? Neden beni birden çağırdın? Yani yanlış anlama, tabii ki seninle buluşmak istiyorum ama birden çağırınca merak ettim."

Jungkook utangaçca gülümsedi.

"Şey...seni eskiden beraber gittiğimiz yerlere götürmek istiyorum, bu hatırlamana yardımcı olur, ne dersin?"

Jimin gülümsedi. Jungkook bir bebek kadar tatlıydı.

"Bu mükemmel bir fikir, çok güzel düşünmüşsün."

"Hadi gidelim, o zaman."

Jungkook Jimin'in elini tutmak istedi ama Jimin istemezse, diye vazgeçti. Jimin bunu farkedip gülümsedi. Ve onun elini tutup, parmaklarını birbirine kenetledi.Jungkook mutlulukla gülümsedi ve elini sıktı.

Birlikte parkın çıkışına doğru ilerlediler. Arabanın yanına geldiklerinde Jungkook önce kapıyı açıp Jimin'in binmesini bekledi. Jimin gülümseyerek arabaya oturduğunda Jungkook kapıyı kapatıp kendi de arabaya binince arabayı çalıştırdı.

***

Geldiklerinde Jungkook arabayı durdurup indi. Jimin de inince etrafa meraklı gözlerle bakmaya başladı. Burası çok güzeldi.

 Burası çok güzeldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ʟᴏss ᴏғ ᴍᴇᴍᴏʀʏ | ᴊɪᴋᴏᴏᴋ Where stories live. Discover now