del 18 1000 dager hundre netter

78 4 0
                                    

harry P.O.V.

da luke fårtalte meg hva som hadde hent, mistet jeg grepet. sellom jeg ikke hadde vert så ner henne som luke eller calum hadde vert, gikk det verst får meg. jeg fikk alkaholproblemer, min siste utvei var å melde meg på x factor. jeg ente opp i bænnet 1D. det hjalp litt, men problemene fårtsatte å komme, sel da vi dro på turne med lukes nye band, 5 SoS. turne etter turne. dag etter dag, ukene fløy,måndtene,så det førtste året.

trerne mistet bladene,høst ble viner, vinter ble vår, bladene kom tilbake. men aldri grønnere en før helena forsvant.så blomstret alt. fargene som skylle stråle mot oss fantes ikke. i hvåre øynen var alt grått, visnet. ødelakt. så hvisnet bladene. det var igjenn høst.

kalenderen viste 29. august 2013, helena ville fylt 16. liam fylte 20, jeg.

luke begynte å drikke, calum også. helt til luke traff dama hans så framtiden mørk ut. jeg hadde datet mange kjendiser, ingen var som helena. smilet hennes, håret. alt vi hadde, grunnen hvår til å våkne hver morgen, borte. jeg fikk kun en oppgave i livet. " pass på dateren min" jeg feilet.

turnene vår sluttet i dag, vi var i london. all fansen hadde stilt seg fåran hotellet. jeg viket, prøvde å se glad ut. arene på armen var sminket over. alikevell følte jeg alle så rett gjennom meg.

" er du klar" jeg kjente en hånd på skulderen. jeg møtte lukes blikk." vi finner henne når vi kommer tilbake... jeg lover"

kort kapittel 😰 unskyld, jeg trenger ideer til hva skom kan skje. kommer ikke en ny bok ennå, følte jeg burde skrive resten hær 🎀

klem helena

dustTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon