del 13 borte

89 4 0
                                    

helena P.O.V

etter baseng episoden i kvelden før gikk vi å la oss, jeg sovnet ikke med en gang. keg ente opp med å stirre på calum. " han er søt" tenkte jeg.

" jeg kjenner at du ser på meg, leg deg" mumlet calum. jeg mrøket meg sammen intill han å sovnet. jeg voknet brått av en lys fra unnderetasjen. jeg gikk ut av senga å bort til skapet. mårgen kåpen min hang slapt på den minfargede hengeren. jeg tok den på å gikk ut av rommet. det var alt får mørkt til å se noen ting. jeg tok tak i lummelykten som lå på komoden i gangen. da jeg skrudde den på ble det helt stille.

lysstrålen var så sterk at det sve i øynenene, da jeg svingte den fram og tilbake rund i rommet. underbevistheten min fårtalte meg at noe var galt. jeg så meg rundt.

etter en stund gikk jeg inn på rommet igjenn, og la meg ned i sengen, akkurat da jeg hadde rokket å sovne hørte jeg lyden igjenn. det var som om noen romsterte i skufer å skap. jeg bestemte meg får åt jeg var gal. " jeg må sove nå" sa jeg til meg selv.jeg klarte å sovne.

jeg våknet etter en lang stund av at jeg var våt mellom bena. jeg løftet opp dyna.

faen

jeg hadde fådt mensen. heldig vis hadde calum rullet over til andre siden av senga. jeg sprang bort til skapet, rev ut en truse og en bukre å sprang inn på badet. jeg tok på det nødvendige å la resten av klærne i vaskemaskinen. så gikk jeg bort til sengen igjenn. jeg hadde tatt med en hånduk fra badet å la den over flekken. så prøvde jeg å sove igjenn.

" pip pip pip" en vekke klokke.... jeg spratt opp av sengen.

" er du klar får skole" sa calum entusiastisk." siden vi skal passe på deg skal du gå på skole med oss"

" yey" sa jeg sarkastisk." her er unifårmen din"

" unifårmen...." sa jeg kjempe skeptisk. " det går fint" sa kan å kysset meg i panna.

jeg skiftet på sengen etter calum hadde gott. så kledde jeg på meg shorta og kjørtet han hadde gitt meg. så gikk jeg ned til de andre.

da jeg kom den i stua fikk jeg shokk. alt var ennevent. alle gutta lette desperat etter telefonene og verdisakenen sine.

" det er bare en ting som er borte" hørte jeg luke hviske til harry." hva da" hvisket han tilbake. " bildet av helena"

nå begynner det å bli spenende folkens, sorry får at det har tatt lang tid å komme til poenget. fortell alle venene dine om historien etter 50 øyer og en komentar kommer neste del.

hva har luke rotet seg opp i?

hvem har tatt bildet av helena?

hvorfår hadde de et bilde av helena?

klem helena❤❤❤❤

dustWhere stories live. Discover now