vampire king (7/7)

104 0 233
                                    

(Ik wil in dit hoofdstuk perse ook jongens. Dus als er drie meisjes zijn. Worden er geen meisjes meer toegelaten. Zet dus bij je eerste coment of je een meisje speelt of een jonge zodat andere het kunnen zien als er 3 meisjes zijn)

Naam: Antonio

Leeftijd: 36425 maar hij lijkt 28

Geslacht: man
Sexualitijd: bi

Soort: vampier
Rank: king

Krachten: onbekent

Karakter: verschilent, licht aan hoe ik me voel

Uiterlijk:

Smut: ja!😅😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smut: ja!😅😂

Senario 1:
Jij bent mens, en je word naar het palijs van de vampieren koning gebracht als zijn volgende over. Het is een helle eer om een over aan hem te mogen zijn. Veel jongen en meisjes dromen er van om een over voor hem te worden.
Je komt aan in het palijs en voelt meteen als een aanwezighijd die velle maale drijgender is dan die van welke vampier dan ook. Je kijkt een beetje bang om je heen en word naar de troonzaal gelijd. Daar zie je hem. Hij heeft bloed rode ogen en er zit nog bloed aan zijn lippen. Zijn vorge prooi licht nog op zijn schoot met een verse bijdwond in haar nek. Ze is duidenlijk dood. Hij kijkt je recht aan en duwt de vrouw van zijn schoot. Een andere vampier ruimt het lijk meteen op. "Kom hier kind" zegt hij. Zijn stem klinkt duister, maar net zo jong als hij eruit ziet. Jij???

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now