neko love (2/2)

51 0 90
                                    

(Ik weet het. Ik steel deze karakters eigenlijk van aot. Maar het plaatje was zo schatig en ik heb weer eens een namen krieses.

Naam:
Levi, eren

Leeftijd:
23, 17

Geslacht:
Man man

Soort: neko

Krachten: ze zijn half kat en kunnen hun katten ooren en staart verbergen. Behaalfen las ze in heat zijn. En dan word hun geur ook sterker. (Heat is matings tijd.)

Karakter: levi is een beetje trug getroken en erg beziterig. Eren is een vechter en altijd hieper en vaak vrolijk.

Uiterlijk:

Uiterlijk:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smut: ja

Senario 1: (snelle smut)
Jij bent levi. Je zit op de bank een boek te lezen als je merkt dat je katen ooren en staart ineens tevoorschijn komen. Dat gebeurt anders nooit. Je kijkt op en ziet dat bij eren het zelfde gebeurt is. Zijn guur ruikt heel aanlokenlijk en je kijkt naar hem met groote ogen. Hij staat op en loopt naar je toe. Hij wiegt sex yg met zijn heupen tijdens het lopen. Jij???

Senario 2:
Jij ben eren. Levi heeft je mee uit gevraagt voor een date en je heb ja gezegt. Hij zou je om 7 uur komen ophaalen. Het is nu 5 voor 7. Je bent nerveus. En dan gaat de bel. Je dket open en ziet levi in een net pak met een bos rode rozen. Jij???

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now