doll's (3/3)

100 2 113
                                    

Naam: timmy en leo

Leeftijd: 9 en 10

Gelsacht: jongen

Uiterlijk:

Karakter: lief en behulpsaam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karakter: lief en behulpsaam. Betrouwbaar en aardig. Mislijdent en verlegen. Mistirieus en graag in de schaduw van zijn broer.

Krachten: het lijkt alsof ze levenloze popen zijn maar niets is minderwaar. Ze rennen graag rond en houdn van spelen met elkaar. Maar als iemand binnen komt waar ze bang voor zijn kunnen ze zich gedragen als echte popen

Smut: oke

Achtergrond: niet belangrijk

Extra: ze zijn popen

Senario 1:
Je loopt een oude speelgoed winkel om een kadootje te kopen voor een vriend van je. Niets spreekt je aan tot je langs de popen loppt. De twee popen van jongens in matrosepakjes, die lijlen je wel leuk. Je vraagt de man van de kassa hoefeel ze kosten maar die zegt meteen dat ze gratis zijn.
Als je tuis bent zet je de popen in de woonkamer neer en ga je naar bed. De volgende ochtend zitten de popen op het voetenend van je bed. Jij???

Senario 2:
Je heb de popen op internet gekocht. Iemand deed ze wlvoor heel goedkoop weg en jij vond ze wel leuk. De doos word laat in de avond bezorgt en je heb geen zin meer om hem open te maken. Je gaat naar bed. De volgende ochtent als je beneden komt is de doos open en zijn de popen weg. Jij???

Senario 3:
Je heb de popen nu al een maand. En steets gebeurt er iets raars. Spullen verdwijnen of verplaatsen. En iedere ochtend zitten de popen ergens ander. Maar nu was het absurt. Nu werd je waker op de bank, terwijl je zeker weed dat je in je bed was gaan ligen. Jij???

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now