vampieren huis (9/9)

294 4 1K
                                    

Naam: james, lucas, julian, roberto, tristan en kevin

Leeftijd: james is de oudste. Hij is 3748. Dan heb je julian van 2689, lucas van 1547, roberto ven 1232, tristan van 822 en kevin van 603

Geslacht: ze zijn alle 6 man

Uiterlijk:

Uiterlijk:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karakter:

Krachten: ze zijn allemaal vampier maar hebben allemaal een andere kracht.
James kan gedagten lezen.
Lucas kan de toekomst voorspelen
Julian kan tijdrijzen
Roberto kan telikineze
Tristan kan in dieren veranderen
Kevin is de jongste en heeft zijn krachten nog niet ondekt

Smut: ja

Achtergrond:

Extra: kevin, de jongste van het stel. Heeft 30 jaar geleden besloten geen bloed meer te drinken en ofer te gaan op bloedpillen. Dit lukt hem best goed.

Oja, en ze zijn allemaal volbloed vampiers. En broers.

Senario 1:
Met je school doe je mee aan een landelijke wetstrijd. Uit alle scholen zal er uitijndenlijk 1 gekozen worden. En van de school zullen 12 leerlingen gekozen worden om een rijs te maken naar een beizondere plek. Xe besteming is geheim en het leek je wel spanend dus gaf jij je op.
Als jou school getroken word en jij als een van de 12 gekozen word weet je niet hoe je moet reageeren. Jij moet samen met 11 anderen, naar een kamer waar jullie meer te horen krijgen. In de kamer staan 6 jongens.
(Hier splitst het senario. Voor jongens en voor meisjes)

Voor jongens: jij bent de enige jongen van de 12 kinderen die zijn uitgekozen en kijkt naar de 6 jongens voor je. Je weet niet wat je moet denken. Ze zien er best rijk uit. Dan loopt een van de jongens naar je toe. "Mqar een jongen deze keer? how disappointing" zegt hij en er lijkt even een kleine grijns op zijn gezicht te zien. "Tristan, gedraag je" zegt een van de andere jongens. Jij???

Voor meisjes: jij bent een betje een neurt van de school. Je heb een bril en sproetjes en je heb een hekel aan hoe je eruit ziet. En nu sta je hier. Tusen allemaal knape meisjes voor 6 exstreem knape jongens. Je weet niet goed wat je moet doen dus staar je naar de grond. "Ach, kijkt dat nou. Ze is verlegen. Wat schatig" zegt een van de jongens en hij loopt naar je te. Hij gaat met een hand door je haar. "Tristan, gedraag je" zegt een van de jongens. Jij???

Senario 2:
Jij bent uit 300 mensen uitgekozen om een weekeinde bij beroemde mensen te logeeren. Je bent heel entoshast en kan haast niet wachten. Maar als je bij het huis komt vegin je yog een betje te twijfelen. Het huis is out en lijkt verlaten. Het lijkt smeerig en de ruiten zijn kapot. Je loopt er toch maar heen en klopt zacht op de deur. Die gaat langzaam krakent opwn. Binen is het stofig en leeg. Je loopt langzaam naar binnen en ineens klapt de deur dicht en gaan de lichten aan. Er staan 5 jongens voor je en een achter je. Jij???

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now