ridder (4/4)

298 0 782
                                    

(Bij deze ben jij het karakter dat hieronder beschrefen staat.)

Naam: rowena

Leeftijd: 17

Geslacht: vrouw

Uiterlijk:

Karakter: ze is lief en verlegen maar kan van zich afbijten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Karakter: ze is lief en verlegen maar kan van zich afbijten.

Krachten: geen

Geschidenis: rowena is opgegroeit op een boederij en mocht op haar 17de verjaardag eindelijk naar de hooftstat. Ze mocht in het kasteel van de koning gaan werken. Dat is wat ze altijd al gewilt hewft.

Smut: ja

Senario 1:
Je bent in de stat parijs. Hier is het palijs waar je gaat werken. Je loopt het kasteel in en kijkt om je heen. Dan ineens loopt er een jongen tegen je aan. Jullie vallen en hij hangt boven je en kijkt je geschroken aan. "Het spijd me vreselijk, gaat het wel?" Vraagt hij. Jij???

Senario 2:
Je werkt al een tijdje in het kasteel in londen. Je heb de prins al een paar keer gezien maar je mag niet tegen hem praten hoe graag je ook wilt. Tot de dag dat jij van de trap valt en de prins je opvangt. "Gaat het wel?" Vraagt hij bezorgt. Jij???

Senario 3:
Jij werkt al een tijdje in het kasteel in amsterdam. Je bent de troonzaal aan het schoonmaken als je een zwaart ziet ligen. Je bent nieuwscgierig en pakt het. Je doet een paar vechtbewegingen die je jezelf had aangeleert op de boederij en glimlagt. Dan komt de prins binnen. Jij???

individu rp (Gestopt)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu