vampire master (7/7)

162 2 379
                                    

Naam: jonatan maar hij wil mester of sir genoemt worden door zijn slafen.

Leeftijd: 1753 maar hij lijkt 27

Geslacht: man

Soort: volbloed vampier

Uiterlijk:

Karakter: aardig en beschermend

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karakter: aardig en beschermend. Maar als je zijn regels breekt kan hin heel gemeen zijn.

Krachten: de normaale vampieren dingen en meer

Smut: ja

Achtergrond: hij werd gebeten door zijn vader en is na een paar jaar een slaven meester geworden. Hij heeft na ongeveen 1000 jaar gezworen zo minmogenlijk bloed te drinken ennniemand meer te vertelen wie hij is. Nu heeft hij medicijnen die hij kan oplosen in water. Het zijn kleine pillentje. Zodra het in water is opgelost kleurt hwt water rood.

Extra: zijn slaaf weet niet dat hij vampier is

Senario 1:
Jij bent al een tijdje jonatans slaaf. Hij is heel lief voor je en je leven is redenlijk normaal. Er xijn maar wijnig regels. 2 daarvan zijn dat je niet naar buiten mag en dat je geen nee tegen hem mag zegen zonder helle goede reden.
Waneer je een regel breekt krijg je straf. Daarom probeer je geen regels te breken. Maar dan vraagt hij iets van je waar je geen ja op kan zegen. Hij vraagt je om een regel te breken. Jij???

Senario 2:
Jonatan heeft je net gekocht en mee genomen naar zijn kasteel. Je kijkt verwondert naar je nieuwe huis terwijl hij je naar binnen trekt. "Je heb een week de tijd om rond te kijken en alle regels te leeren." Zegt hij en hij draait de deur opslot. "De eerste regel is dat je niet naar buiten mag" zegt hij streng. Jij???'

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now