Half robot (4/4)

424 1 942
                                    

Naam: david

Leeftijd: 22

Geslacht: man

Uiterlijk:

Uiterlijk:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karakter: hij is sluw en gemeen, onvorspelbaar en hij kan niet makelijk vergeven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Karakter: hij is sluw en gemeen, onvorspelbaar en hij kan niet makelijk vergeven.

Krachten: hij is een soord super computee. Hij weet bijna alles.

Geschidenis: hij was een jongen die alleen over straat zwerfde. Zijn ouders waaren vermoord. Toen hij gevonden werd door hdt koninkrijk werd hij mee genomen. Ze hebben hem verandert in wat hij nu is. De parse steen rond zijn nek is als een soord baterij. Zonder die steen kan hij niet leven.

Smut: ja

Extra: hij heefr nooit liefde gekent. Daarom doet hij bijna alles ruw

Senario 1:
Je loopt een club in. Het is al laat en je heb zin om even goed dronken te worden. De mensen zijn aan het danzen op de muziek en je kan het niet helpen dat je zelf ook mee beweegt op het ritme.
Dan ineens staat david achter je. "Hallo daar kleinrje. Heb je zin om te spelen?" Jij???

Senario 2:
Je werkt in het lab waar ze de jongens gemaakt hebben. Jij bent david zijn trainer. Je wilde liefer een van de andere jongens maar dat zal je nooit zegen. Je loopt david zijn kamer in en ziet dat hij weer eens een van de terapuiten aan het bed heeft vastgebonden. Jij???

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now