You ain't the boss of me

1.7K 202 113
                                    

"Κάντε ακρη! Περνάει η Ντίβα!" Είπε ο Tae σπρώχνοντάς τον κόσμο από το λεωφορείο και περπάτησε λες και ήταν η Καζαριαν από το Next Top Model.
Μην ρωτήσει κάνεις γιατί την ξέρω αυτή...

"Για πόσο βαζεται στοίχημα ότι θα τον ακούμε να περιφανευεται που έπαιξε την Ιουλιέτα;" ρώτησε ο Hoseok καθώς κατεβαίναμε.

"Εγώ λέω μέχρι να φυγουμε" είπε ο Jimin

"Εγώ λέω μέχρι να πάρει την Gucci μπλουζα από τον ξάδερφο του..."είπα και φτάσαμε στην είσοδο όπου και αγόρια κορίτσια χωριστικαμε για να πάμε στα δωμάτια μας.
Ευτυχώς βρήκα τα κορίτσια ενώ πήγαινα προς το δωμάτιό.

"Καλά ρε συ πως τα καταφέρατε να πάτε εκεί πανω; Ήθελα και γω να παίξω..." είπε η Μπέλα παραπονιαρικα και την κοίταξα δολοφονικα.

"Ναι λες και εγώ ήθελα. Ας μην ήταν ο Tae θα σου έλεγα...συγχιζομαι μόνο που το σκέφτομαι...Σε όλη την διαδρομή με επριξε για το πόσο ωραίο ήταν το φόρεμα που φόρεσε..." έβγαλα την κάρτα που ανοίγει την πορτα του δωματίου από την τσάντα μου και μπήκαμε μέσα. Κλείσαμε την πόρτα και καθησαμε στο κρεβάτι μου.

"Ααα τόσο καλά....Αυτό θα μας το λέει για μηνες πάω στοιχημα" είπε και σταύρωσε τα χέρια της "Πάντως έχασες, ο τυπάς που βγαίνει με την Αναστασια την έστελνε μηνύματα την ώρα που παίζατε"

"Γουαου...Υπάρχουν άνθρωποι που στέλνουν μηνύματα..." ειρηνευτικε η Αναστασία και πήγε στο δικό της κρεβάτι,  μάλλον για να κοιμηθεί...
Η Μπέλα γέλασε με την αντίδραση της και γύρισε πάλι προς εμένα.

"Σοβαρα έπρεπε να την δεις, πρώτη φορά την είδα να χαμογελάει μετά από πόσο καιρό."

"Τόσο χαρούμενη που της εστειλε;" ψυθιρισα

"Ναι, να φανταστείς εστειλε καρδιές" ειπε και γελάσαμε σιγανά

"Σας ακούω ξέρετε"

"Νομίζαμε ότι κοιμηθηκες" είπε παιχνιδιαρικα η Μπέλα.

"Μακαρι να το είχα κάνει..."

. . .

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
My teacher became my enemy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα