---

594 53 0
                                    

@yoongipapa

„Baby, nedotiahnem na to. Nemáš tu schodík alebo niečo?"

Yoongi sa momentálne snažil dať hviezdu na Jiminov vianočný stromček, zatiaľ čo Jimin sedel na podlahe a rozmotávala vianočné svetielka. Celý byt v neporiadku, v nej všetko bolo rozhádzané, nič nebolo na svojom mieste a to všetko, kvôli Jiminovi, ktorý sa snažil ich vybrať úhľadne z papiera, no napokon ho roztrhol a všetok bol okolo neho – a oni spokojne zdobili.

„Samozrejme, pretože si tak nízky a potrebuješ nejakú asistenciu."

Blondiak sa otočil, aby čelil svojmu priateľovi, s hviezdou v ruke sa díval do jeho tváre, „mohol si mi to dať pred pätnástimi minútami, čo som sa naťahoval, aby som dosiahol na vrchol."

Jimin sa zachichotal, keď otvoril skriňu a vytiahol malý modrý podstavec, „to by nebolo tak zábavné." Podal mu Yoongimu, ale predtým ukázal na svoje pery a dal ich od seba, „pusa."

Rýchlou reakciou Yoongi vzal stoličky z Jiminovych malých rúk a pokračoval v pokusoch postaviť sa a ukladajúc hviezdu na vrchol stromu. Bol zúfalý, keď videl ako sa neustále nakláňa na jednu stranu. „Jimin, je to zlomené, nebude to dobré."

„Nebuď perfekcionista, len ho postav na vrchol a potom zíď a pomôž mi, než sa uškrtím týmito káblami."

Bez váhania, Yoongi ju tam uložil, kde mal rýchlo, aby sa pripojil k Jiminovi na podlahe. Jemne ich presunul na bok, aby si vytvoril malý priestor, aby tam vopchal zadok, predtým ako začal rozmotávať svetlá, ktoré boli zázračne zauzlované.

„Ako to je možné, že sa to vždy zakaždým stane, aj keď to pekne uložím?" pomyslel si Jimin av jeho hlase sa objavil smútok.

„Vždy sa to stáva, myslím si, že je to také nevyhnuté k situácii."

Po takmer tridsiatich minútach trápenia obaja chlapci mali odmotanú väčšinu svetiel. Modré mali byť okolo tromčeká, zatiaľ čo biele a červené boli len na povrchu, Yoongi robil toto zatiaľ čo Jimin dával darčeky pod strom.

To bolo v čase, keď dokončili všetko zdobenie a obaja boli hrdí na to, čo dokázali. Farebné šnúry svetla pôsobili, že Jiminov byt je diskotéka, prerušované blesky spôsobujú, že sa to leskne rôznymi fialovými odtieňmi. Usadili sa na pohovku, v rukách držali hrnček horúceho kakaa a veľká prikrývka zakrývala ich telá.

„Nemôžem uveriť ako rýchlo to prešlo," prehovoril Yoongi medzi popíjaním nápoja a jemnými bozkami ukladajúcimi na Jiminovu hlavu. „Je to ako včera, keď si sa so mnou hral v apríli na dňa bláznov."

„Viem," odpovedal Jimin so šťastím v hrudi. „Osem mesiacov, ide to rýchlo, tešíš sa, že?"

„Naozaj, to znamená, že čoskoro bude naše výročie."

„Yoongi, sme spolu len tri mesiac."

„Áno, al máme sa radi oveľa dlhšie, to že sme neboli oficiálne spolu, neznamená, že sme neboli „spolu.""

Jimin sa zasmial, ale nepochopil, že Yoongi to myslí s humorom. „Niekedy ma to mýli."

Yoongi na chvíľu zmĺkol, ž začal hovoriť o tej istej téme. „Myslíš si, že je čas dôležitý? Ak by to malo tak byť, keby sme spolu tri mesiace alebo tri roky, milovala by sme sa stále?"

To bolo iné, Yoongi hovoril vážne, preto bol Jimin trošku prekvapený.

„No, myslím, nemyslel si na to, však?" odpovedal pravdivo.

Blondín zavrtel hlavou, „Nie, ani pri najmenšom, len som chcel vedieť, ako si sa cítil."

Jiminovo obočie sa dvihlo a on sa snažil pochopiť, o čom hovorí jeho priateľ, ale jeho myšlienky boli rozptýlene, keď Yoongi odhodil zo seba prikrývku a sklonil sa nad neho, pokrčil jedno koleno, aby sa ubezpečil.

„Y-yoongi, čo to..."

„Na chrbát."

„Čo?"

Yoongi rýchlo všetko odhodil od seba, otočil sa k mladšiemu a roztiahol náruč smerom k mladšiemu chlapcovi. „Na chrbát a rýchlo."

Bez ďalších pochybností Jimin položil svoje kakao na stoličku vedľa pohovky a opatrne sa vyšplhal na Yoongiho chrbát. Musel sa niekoľkokrát sa zavrtieť, aby získal svoje maximálne pohodlie, keď konečne obmotal ruky okolo jeho krku – a s Yoongiho rukami na zadku, ho vyzdvihol.

Yoongi opatrne vykročil do spálne, zavrel dvere, keď sa blížil k posteli. Umiestnil tak, aby Jiminove telo bolo tesne nad matracom, ešte sa trochu prikrčil aby chlapca bezbolestne uložil na posteľ.

„Kvôli čomu?" Pomyslel si Jimin stále neistý, čo sa deje.

Bez odpovede, si Yoongi vytiahol košeľu nad hlavu a tým odhalil jeho mliečnu pokožku jeho roytomilé bruško. Predtým, než Jimin prehovoril znova, Yoongiho ruky prešli k nohaviciam a bez váhania zaťahal za ne a zbavil sa ich.

„Si na rade," povedal konečne Yoongi.

Šok a radosť vidieť svojho priateľa, ktorý stál len v spodnom prádle, pred ním, stačilo na to, aby z neho stiahol oblečenie, pretiahol cez jeho hlavu tričko a nohavice stiahol z neho dvoma rýchlymi pohybmi a nechal ho len v ružových boxerkách.

„Do pekla... si tak krásny, baby."

„Nie tak zle, mister," skúsil Jimin a konečne pochopil čo sa bude diať.

Keď sa Yoongi naklonil dopredu, aby bol v úrovni očí, strčil mladého na posteľ s hrubou silou a než dopadol do postele, bol vedľa neho. Jimin sa otočil na bok a prstami prechádzal hore dole po Yoongiho hrudníku, pričom mu v rukách, v žilách prešiel adrenalín. Ale keď sa Jiminova ruka dostala na jednu z bradaviek Yoongiho, starší odtiahol ruku a zmkol v päsť.

„Č-čo robíš?" opýtal sa brunet, znova zmätený, čo robil jeho priateľ. „nebudeme to robiť?"

Yoongi sa usmial, takže sa Jimin cítil neistý, „Nie, baby, len som chcel, aby sme boli spolu, dokým nepríde polnoc."

Takmer tak ako bolo naplánované, hodiny v rohu Jiminovej izby odbili dvanástu, zahrali nejaký zvuk, aby sa ozvali. Jiminova tvár sa stočila do grimasy, bol v rozpakoch z nepochopenia Yoonigiho slov. „Prečo si to spravil, dal mi dole šaty?"

„Je zlé, že som chcel vidieť celé, krásne telo môjho priateľa, keď sme spolu vstúpili do novej kapitoly našich životov?"

„N-novej k-kap-"

„Plus," Yoongi prerušil koktanie, „trošku vzrušenia neublížilo."

A s rýchli bozkom pobozkal Jiminove pery, - ktoré boli okusané, kvôli rozhovoru a situácii – Yoongi ešte raz prehovoril, než zavrel oči a zaspal.

„Veselé Vianoce, Jiminie, milujem ťa."

V hlavičke mladého bruneta sa rozmnožilo množstvo myšlienok, ale v tomto okamihu vedel, že musí hrať hlúpeho.

„Milujem ťa tiež, Yoongi, veselé Vianoce."

_________

táto časť mala byť 24.12 ale nevyšlo mi to, kvôli mojej ruke :(  mrzí ma to! 

nasledujúca časť je dlhšia, ale pre vás sa pokúsim ju preložiť čím skôr ♥ 

maja♥ 

tips // yoonmin » Slovak {COMPLETE} Where stories live. Discover now