🔥29🔥

126 26 4
                                    

Σωτήρης Pov

Κοιτάζω με μάτια κενά αλλά και με χαμόγελο πλάγιο την πόρτα όπου εισέρχεται ο αδελφός μου. Έχω μιλήσει μαζί του αυτές τις μέρες περισσότερο από ότι όλη μου την ζωή.

《 Με φωναξες; 》 Ξεκινάει την συζήτηση ξαφνιασμένος.

《 Προφανώς. Κάθισε. 》 Του δείχνω την καρέκλα απέναντι μου ενώ ανακαθομαι καθαρίζοντας στον λαιμό μου.

《 Ακούω. 》 Απαντά παράξενα ενώ εξετάζει τον χώρο.

《 Πώς είναι η μικρη; 》 Μαλακωνω τα χαρακτηριστικά μου και γλυκαινω την φωνή μου στην θύμησή της.

《 Πολυ καλά. Είναι γλυκιά και ευγενική. Έχει ηρεμήσει πολύ. Αν και σκέφτεται συνέχεια τους δικούς της και ειλικρινά Σωτήρη, δεν νομίζω πως θα σταματήσει ποτέ. 》 Παίρνω μια βαθιά ανάσα.

《 Θα συνηθίσει. Δεν έχει άλλη επιλογή. Εξάλλου θα είναι μαζι σου. 》 Με κοιτάζει έκπληκτος. Παρόλα αυτά μπορώ να διακρίνω το χαμόγελο του, ένα ίχνος χαράς και ελπίδας. Σαν ένα παιδί που του δίνουν ένα δώρο που ζητούσε καιρό.

《 Πόσο κοντά έχετε ερθει; 》 Ξαναρωταω πριν προλάβει να αντιδράσει στην προηγούμενη πρόταση μου.

《 Αρκετά. Βλέπουμε ταινιες, τρώμε μαζί, περιμένω να κοιμηθεί και βγαίνουμε στην αυλή μαζί. Είναι μια καλή συντροφιά αλλά μέχρι εκεί. 》 Ανακουφιζομαι. Σηκώνομαι από την αναπαυτικη θέση μου και πλησιάζω τον αδελφό μου επιλέγοντας προσεκτικά της επόμενες λέξεις μου.

《 Εκτιμώ την βοήθεια σου. Θέλω όμως να συνεχίσεις να την προσέχεις. Για την ακρίβεια θέλω να την πάρεις και να φύγετε μακριά. 》 Γουρλωνει τα μάτια, σφίγγει το σαγόνι του και χτύπα το χέρι του στο τραπέζι.

《 Μου ζητάς να τα αφήσω όλα! Όλα όσα έχτισα και να φύγω μακριά για μια κατεστραμμένη κοπέλα που δεν γνωρίζω για να είσαι εσύ καλά! Σωτήρη συγκεντρώσου! 》 Φωνάζει δυνατά κερδίζοντας μια αδιάφορη ματια.

《 Μάριε τέλος χρόνου. Σε λίγες μέρες θα αποκτήσω αυτό για το οποίο παλεύω κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια. Θα γίνω αφεντικό Μάριε. Δεν σου ζητώ τίποτα άλλο από το να φύγεις μακριά μαζί με μια φιλική προς τα εσένα κοπέλα. 》 Κρύβει το πρόσωπό του στο χέρι του και ξεφυσαει φανερά προβληματισμένος.

《 Η Σοφία είναι δυνατή. Δεν θα φύγει τόσο εύκολα. Δεν θα αφήσει την δική της περιουσία στα χέρια αγνώστων ανθρώπων. Θα παλέψει για αυτά που της ανήκουν και το ξέρουμε καλά αυτό. 》 Νευω καταφατικά και του δείχνω με νόημα την εταιρία.

Ο δικός μου δολοφόνος|✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα