23// flesje draaien

745 26 0
                                    

Pov Fay Caldwell

Ik bel aan bij Luna en er wordt direct open gedaan. 'Hey wat is er?' 'Ouders.' mompel ik zacht. Ze laat me binnen. 'Hoe laat komen Harper en Jordynn?' vraag ik. 'Over twee uur.' zegt Luna. 'Laat ze eerder komen, we gaan Calvin en zijn groepje het vanavond eens flink lastig maken.' zeg ik. Luna knikt en belt Jordynn en Haper om te zeggen dat ze eerder moeten komen.

'We gaan ons gauw klaar maken, als Jordynn en Harper er zijn, gaan we naar Calvin.' zeg ik. Luna knikt en we lopen met z'n tweetjes naar de badkamer waar we ons klaarmaken voor het zogenaamde feestje van Calvin vanavond.

Als de bel beneden gaat, rent Luna naar beneden. Niet veel later hoor ik stemmen en gestamp op de trap. 'Hey.' roep ik vrolijk en steek mijn hoofd om de hoek van de badkamerdeur. 'Hey.' Jordynn lacht even. 'Vanwaar zo vrolijk?' vraagt Harper. 'Calvin krijgt het vanavond moeilijk en daar ga ik voor zorgen.' lach ik. 'Flynn is er ook.' Jordynn zucht. 'Laat hem maar. Hij is een idioot, niks persoonlijks hoor.' zegt Harper. 'Snap het wel.' Ik lach even. 'Laten we gaan. We zijn heel vroeg maar dat maakt me niks uit.' zeg ik en loop vrolijk naar beneden.

***

Ik bel aan en neem een stapje terug. De bel galmt door heel het huis. Na veel gevloek en getier wordt er open gedaan. 'Jullie zijn te vroeg.' bromt hij. 'Ja nou en? Ik had wel zin in een feestje.' zeg ik en grijns even. Ik duw hem ietsje opzij en loop naar binnen. 'Had ik gezegd dat je binnen mocht komen?' snauwt hij. Alan en Flynn komen ook de hal in. 'Maar ach babe, jij bent ook heel goed in het onuitgenodigd binnen vallen.' zeg ik.

Hij zucht en laat Harper, Luna en Jordynn ook binnen. 'Wat doet zij hier.' roept Flynn zeurend. Ik kijk hem boos aan. 'Omdat ze mag gaan en staan waar ze wil.' kaats ik terug. Boos kijkt hij terug. 'Nou jongens laten we niet zo boos doen er lekker een feestje van maken, wanneer komen de andere cheerleaders?' zegt Luna.

'Een aantal hebben afgezegd en de rest zou straks wel komen aangezien jullie heel erg vroeg zijn.' bromt hij en loopt de woonkamer in. Ik loop hem achterna. Hij ploft op de bank neer en ik zorg ervoor dat ik dicht op hem ga zitten. 'Ooit gehoord van persoonlijke ruimte?' 'Ja, naar he als je dat niet krijgt.' Hij mompelt een rijtje scheldwoorden op.

'Heb je soms ook wat te drinken voor ons?' vraagt Luna. 'Alan geef ze eens wat drinken.' commandeert Calvin. Ik zucht even. Alan komt ondertussen de kamer weer in met twee flessen drank. 'Ho, ik drink niks.' zegt Luna. 'Vanavond wel.' zegt Alan en geeft haar als eerste een glas. Ze  blijft even naar het glas staren. Ik sta op en loop naar haar toe. Ik pak het glas van haar over en drink het in een keer leeg. 'Laat het feestje beginnen.' mompel ik.

'We gaan flesje draaien.' zegt Jordynn en ze legt een lege fles op de tafel. 'Ja gadver, moet ik straks ook jou nog een kusje geven. Dat ga ik dus echt niet doen.' roept Flynn. 'Dan doe je dat niet. Maar het is oneerlijk want jullie hebben een iemand meer.' zegt Alan. 'Nee hoor.' zegt Calvin. Een jongen komt net de kamer binnen gelopen. Flynn staat op en begroet de jongen. 'Carson. Gast dacht dat je was verhuist was.' 'Sinds kort weer terug verhuisd.' zegt de jongen. Hij kijkt me aan en lacht zijn tanden bloot. 'Ik ben Carson en wat zijn de namen van deze mooie meiden?' vraagt hij.

'Ik ben Fay, dat zijn Luna, Harper en Jordynn.' zeg ik. Hij komt naast me op de bank zitten. Calvins gezicht betrekt direct. Hij is nu al jaloers en ik ga daar vanavond wel degelijk gebruik van maken. Carson geeft een draai aan de fles. Na een tijdje draaien komt de fles tot stilstand bij mij. 'Ik denk dat we maar moeten doen wat de bedoeling is van flesje draaien vind je niet?' lacht hij. Ik knik.

Hij brengt zijn hoofd dichter naar die van mij. Zachtjes raken zijn lippen die van mij en ik ga helemaal mee in het moment.

From sweet to bitterKde žijí příběhy. Začni objevovat