Hoofdstuk 22

1.9K 58 5
                                    

POV Cody.

We gingen vandaag naar het winkelcentrum met z'n vieren maar we waren nu aan het wachten op Lisa, ze was aan het bellen met haar vriendje. Ze keek ons aan en gaf een seintje dat ze zo op ging hangen. Ze zei "Ik mis je maar ik zie je zondag oké?" ze luisterde naar hem en zei toen "Ik hou meer van jou, doei" Ze deed haar telefoon uit en gooide het op haar hotelbed. Toen ze bij ons ging staan vroeg alli of het ging. "Jawel, hij mist me gewoon denk ik" Ik mengde me in het gesprek "Wat is er dan?" "Hij deed boos omdat hij foto's gezien had" Ik schudde met mijn hoofd maar liet het zitten, zij mengt zich ook niet teveel in mijn zaken. Ik keek naar Justin en zag hem bezorgd kijken naar Lisa. Hij gaf haar een stevige knuffel en zei tegen haar dat hij met cam zou gaan praten. Ze knikte en pakte Justin zijn hand vast, volgens mij deden ze dat altijd, ik wou dat ik zo'n vriendschap had met haar. Ik ken haar nog maar een dag misschien komt dat later. "Zullen we gaan?" vroeg Alli toen iedereen klaar was. We knikten en liepen naar het winkelcentrum.

POV Justin.

Ik gaf mijn beste vriendin een knuffel en ze pakte mijn hand vast. Samen liepen we achter Cody en Alli aan naar het winkelcentrum. Ik praatte tegen haar tot ze weer begon te glimlachen. "Je weet dat je mijn beste vriendin bent he? Je bent mijn zusje" ze knikt nog wat vrolijker en antwoordt "En jij bent mijn broer, ik hou bijna zoveel van je als dat ik van daan hou" "Bijna?" vraag ik verontwaardigd. "Bijna." Antwoord ze dan lachend. Ik schud lachend met mijn hoofd en wend mijn hoofd als ik geflits hoor. Ik kijk achter ons en bij de bosjes, overal staat paparazzi. Oh, shit. "Lisa?" "Ja Justin?" Ik wijs naar de paparazzi en ze kijkt me niet begrijpend aan. "Je bent mijn beste vriend, als ze roddels willen plaatsen doen ze dat" "Cameron dan?" "Hij moet eraan wennen, ik mag toch wel een beetje plezier hebben met mijn beste vriend? Daarbij heb je me weer vrolijk gemaakt!" Dit is waarom ze mijn vriendin is, ze houdt er niet van als mensen haar vals beschuldigen maar als ze dat doen, laat ze het gebeuren om een reden en met klasse. "Oke jongens we zijn er bijna dus zet je zonnebril op, ik wil niet om de 2 minuten gestopt worden!" roept Cody naar ons. We knikken en zetten onze zonnebril op, waar je geen ogen doorheen kan zien. Mensen spreken je dan minder snel aan.

We lopen naar binnen en ik ga naast Cody lopen, Lisa naast Alli. Ik werp lisa nog een laatste blik. Ze geeft een knipoog en we nemen afscheid van elkaar. Lisa en Alli gaan naar de vrouwenwinkels, Cody en ik gaan naar de mannenwinkels.

* - * -

Als we na een hele middag in het winkelcentrum te zijn geweest weer bij het hotel zijn en afscheid hebben genomen van Cody en Alli bel ik Cameron. Hij neemt meteen op. "Hoi justin" zegt hij met een onderklank in zijn stem. "Ben je boos?" vraag ik zonder hoi terug te zeggen. "Uhm, de foto's? Wat denk je?" "Ze is mijn beste vriendin, en ik ben haar beste vriend, maar daarvoor belde ik niet. Ik wil weten of je boos bent op je vriendin" "Nee, ik vraag me af waarom ze aan al die jongens zit." "Je weet hoe ze overal nieuwe vrienden wil maken, ze zit aan geen jongens, ze praat met ze en zingt een liedje. Moet kunnen, niet?" Hij is even stil maar antwoordt dan toch. "Ja je hebt gelijk.." Hij legt op en ik kijk van mijn telefoon naar lisa. "Opgelost" zeg ik blij, "Zullen we nu pizza bestellen?" "Ze knikt en zoekt het nummer van de pizzeria op en belt die, ze bestelt 2 pizza's en pakt films uit haar tas. "Ik heb films meegenomen!" zegt ze vrolijk en gooit ze op haar bed.

"Welke film kijken we?" vraagt ze als ik naar de films kijk. Ik wijs naar 'juno' en ze knikt, we wachten tot de pizza er is en dan gaan we de film pas kijken. "Nog bedankt dat je me hebt geholpen met dat gedoe met cam" Zegt ze terwijl ze doordringend in mijn ogen kijkt. "Daar zijn vrienden voor toch" antwoord ik. Ze blijft kijken. "Zie je me echt alleen als een vriend?" Ik kijk naar beneden en antwoord niet.. Ik weet niet wat ik moet zeggen en voor ik antwoord weet te geven zegt ze "Ik moet echt even uitzoeken met wie ik wil zijn, ik weet het niet zo goed meer" Ik knik begrijpend. "Ik ben al blij als ik je beste vriend mag zijn" Ze lacht en antwoord "Dat ben je al, maak je geen zorgen" :)

Hopelijk vonden jullie dit hoofdstuk leuk :) x

Cameron Dallas // Best Friend or Boyfriend ?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu