Hoofdstuk 8

3.6K 118 2
                                    

Een paar dagen later besloot ik weer te gaan dansen. Een paar jaar geleden ben ik gestopt toen ik op mijn hoogtepunt was. Mijn familie verwachtte teveel van me en daar kon ik niet tegen, maar ik mis het dus ga ik weer verder. Ik ga naar een dansacademie waar ik ook uitgekozen kan worden door artiesten.. Nu hopen dat ik word aangenomen, maar ik denk het wel.. want ookal zat ik niet op een dansschool ik ben zelf wel verder gegaan met dansen maar dan thuis..

Cam's POV

Ik wacht al een hele tijd op Lisa. Ik heb haar naar de dansschool toegebracht maar anderhalf uur is al verstreken. Ik besluit Madison te facetimen, ze neemt gelijk op.

"heey cameron" ik zwaai naar haar. "Hoe gaat 'ie?" "Wel goed hoor, wat ben je aan het doen?" "ik wacht op lisa, ze zal zo wel komen" "Waar is ze dan?" "Dansacademie ! ze wil gaan dansen bij artiesten" 'Ah, is ze goed?" "ze is super goed" "Als ze wordt aangenomen, wil ik zorgen dat ze bij mij in mijn shows kan dansen! Als ze dat wil" Ik twijfelde.. Ze wil een echte kans, niet omdat ik haar ver kan helpen. "Oké, maar ik kan niks zeggen, dan doet ze het niet omdat ze een eerlijke kans wil" Ze lacht. "Oké, jij geeft mij het adres en ik kom daar kijken als ze aan het oefenen zijn oké?" Ik knik en kijk dan naar buiten waar ik lisa zie lopen "ze komt eraan, ik sms je het adres oke !" zonder haar antwoord af te wachten druk ik op het rode knopje en rij weg met lisa naar huis. Voor ik haar kan vragen of ze naar de school mag gaat haar telefoon en wil Taylor met haar facetimen.. Ja, Taylor..... en ze neemt gelijk op, maar ik heb belooft niet meer jaloers te zijn dus ik zwaai naar Taylor maar veel tijd aan mij besteed hij niet. "lies mag je er dansen?" " JAAA !" Taylor begint te gillen en lisa lacht heel hard... Ik voel de jaloezie door mijn lijf heen gieren. "Tay ben je nog in de buurt?" "Uurtje weg, zal ik komen?" "Ik kom wel naar jou toe ! Sms even waar je bent, ik kom morgen !" "Oke maar ik ga nu avondeten oke? Spreek je vanavond !" Lisa drukt op het rode knopje en kijkt me dan aan "Je bent toch niet boos hè?" Ik schud mijn hoofd waarop zij antwoord met een duim. "top"

Als ik binnen ben ga ik gelijk naar mijn kamer toe en bel ik Madison. "Oke dus dit is wat er gebeurde. Ik zat met haar in de auto en wilde haar vragen hoe het was gegaan, belt net op het moment dat ik dat wilde vragen meneer Caniff op facetime ! En gaat ze morgen nog naar hem toe ook." "Cameron doe eens rustig man zij heeft ook een leven, je kan echt niet gaan verwachten dat ze geen jongens vrienden heeft. Taylor is een van haar beste vrienden, maar jij ben haar beste vriend en een soort van haar vriendje ! je hebt geen reden om jaloers te zijn" Ze heeft een punt "Je hebt gelijk, dankje Madison je bent echt een drolletje" Ik doe mijn telefoon aan de oplader en ren naar beneden.

lisa ligt buiten op de bank van de tuinset. Ik spring op haar en geef haar een knuffel. "Sorry dat ik niet zo goed ben in delen" ze zegt niks "Het is alleen maar omdat je de eerste echte persoon bent waar ik zoveel van hou" ze zegt nog steeds niks maar slaat nu wel haar armen ook om mij heen. Volgens mij is de grootste reden dat ze niks zegt omdat ze moe is, want ze valt al snel in slaap. ik kan niet weg omdat ik op haar sprong en haar handen om me heen zitten, en anders maak ik haar wakker. Als haar telefoon even later gaat besluit ik me toch rustig los te maken zonder haar wakker te maken en neem haar telefoon op. Het is Taylor. "lisa slaapt, bel maar weer over een uurtje" zeg ik meteen. "Oke broer, dan bel ik wel over een uurtje terug" we zeggen nog doei tegen elkaar en dan legt Taylor op. Ik loop weer naar de tuin en maak lisa rustig wakker. "Lisa, Taylor heeft net gebeld en belt zo terug" ze mompelt iets van dankje, staat op en kijkt me aan. "Bedankt dat je me gebracht hebt vandaag. Als je me niet gebracht had was ik nooit aangenomen.." "Tuurlijk wel, je bent de beste danseres die ik ken!" we lopen samen naar binnen om te eten.

Cameron Dallas // Best Friend or Boyfriend ?Where stories live. Discover now