Hoofdstuk 20

2.3K 65 0
                                    

POV Lisa. 

Ik pakte mijn telefoon toen ik zag dat ik een berichtje had, het was van Justin. 

Weekje Australië met mij? Kan je er  even tussen uit! x

Wow, Australië? Ach, ik had toch niks beters te doen.

Sure, wanneer vertrekken x

Gelijk kreeg ik een berichtje terug.

Dat is dus een ja?! we vertrekken morgen, ik vlieg eerst naar jou, ben er in 3 uurtjes, haal je me van het vliegtuig? x

Terwijl ik dat laatste smsje lees roep ik cameron. "CAMMMMMM!" Een geïriteerde cameron roept meteen terug. "WAT IS ER LISA" "IK GA EEN WEEK NAAR AUSTRALIË MET JUSTIN" Dit keer kreeg ik helemaal geen antwoord dus moest ik naar beneden lopen. 

Een boze cameron komt op me af. "Je gaat naar Australië, een week, met Justin?" Ik knik. "Ja, dat is precies wat ik ga doen." "Wat waarom?" "Cam het gaat niet bepaald goed tussen ons, we hebben gewoon even een tijdje zonder elkaar nodig denk ik.." Hij haalt zijn schouders op en antwoordt "Misschien heb je gelijk, maar ik heb een voorwaarde" "Oke, kom maar op" hij komt dichter bij me staan en legt zijn armen om mijn heupen. "Geen andere jongens, als je met jongens wil praten bel je mij maar" Ik sla mijn armen om zijn nek en antwoord "Als jij datzelfde belooft bij mij te doen." " Deal." Hij komt dichterbij en drukt zijn zachte lippen op die van mij. Daarna laat ik hem weer los, zeg "Ik hou van je, maar ik ga naar Australië en moet me tas in gaan pakken."en ren naar boven zonder op antwoord te wachten.

Ik en cameron halen je op. sms ik nog terug.

"CAM WE MOETEN JUSTIN STRAKS OPHALEN VAN HET VLIEGTUIG DUS MAAK JE KLAAR" Geen antwoord maar hij zal zich zo wel klaar gaan maken, ik moet eerst mijn tas maar in gaan pakken, of een koffer is een beter idee aangezien ik nooit genoeg heb aan een tas, ookal ga ik een weekend weg, ik wil ook altijd prutjes meenemen dus ik doe een koffer.

Ik pak mijn koffer en dump er mijn halve klerenkast in. Daarna mijn makeup en mijn kussen, extra lenzen, zonnebrillen, 2 bikini's en daar kwamen de prutjes bovenop. Daarna ritste ik de koffer dicht en reden cam en ik eerst langs daan, ik kom hem niet achterlaten voor een week zonder doei te zeggen. Straks gebeurde er iets, uitgerekend deze week!!

Ik belde aan en zag mijn moeder. Cam had wel geprobeerd te praten met me en om te zorgen dat ik weer met haar omging maar nee, ik kom hier alleen nog maar voor Daan. Ik liet mezelf binnen aangezien mijn moeder niks zei en liep naar zijn kamer.

Daan's gezicht fleurde gelijk op. "Daan!" Ik liep  naar hem toe en gaf hem een knuffel. "Wat doe je hier?? Mama zegt dat je boos bent op haar.." "Ja maar ik ben hier om iets te zeggen tegen jou! Ik ga deze week naar Australië maar daarna ben ik terug oke?" hij trok sip weg. "Het is maar een weekje, en mama heeft mijn nummer dus als er iets is kan je me bellen of je gaat naar cameron toe, die blijft thuis." Hij keek me raar aan. "Ga je alleen?" "Met justin" Hij knikte en liep naar beneden, ik volgde hem maar. "Mama lisa gaat naar australië!" ze keek geschokt mijn kant op. "Lisa wat?!" "Voor een weekje mam, gewoon er even tussenuit met justin." "Cameron gaat niet mee?" nu keek ze naar hem. "Als je maar geen dingen in je hoofd haalt lisa, je blijft gewoon in deze stad en je blijft met cameron in een relatie." Ik keek naar Daan en zei "Ga jij even buiten spelen met cam?" hij knikte en pakte zijn hand vast waarna hij hem mee naar buiten trok. Ik keek ze na zodat ik zeker wist dat Daan niks zou horen. "Ten eerste, ik woon niet meer bij jou dus als ik ergens anders wil wonen doe ik dat. Daarbij bepaal jij niet met wie ik ben en als ik met mijn beste vriend er een weekje uit wil doe ik dat. Het zijn niet mijn zaken dat je vindt dat justin ongepast gedrag vertoond want de media toont alleen de paar slechte dingen die hij doet hoewel de dingen die hij goed doet worden niet getoond. Hou je erbuiten en als Daan hier niet had gewoond was ik allang verhuisd." "Ga maar weg lisa, ga weg." Ik lachte en antwoordde "Maar al te graag." ik liep langs de tuin om cam op te halen en nog doei te zeggen tegen daan. "Daan?" "ja?" "We gaan weer oké? Ik zie je over een week" "Ik ga je missen lis" "Ik jou ook, je kan me altijd bellen he schatje?" hij knikte en gaf me een knuffel. "Doei broertje" Ik glimlachte. "Doei zus" 

We liepen naar de auto en reden naar het vliegtuig. Het was een halfuurtje rijden, niet al te ver gelukkig.. We waren wel een beetje laat en justin was dan ook al geland, dat wist ik omdat hij me heel veel had gebrobeerd te bellen. Ik belde hem terug en vroeg waar hij was. Hij antwoordde "Uitgang, handtekeningen uitgeven en foto's maken." ik legde op en liep erheen. Ik moest door zijn fans heen en gaf hem een knuffel. "Sorry dat ik zo laat was, had ruzie met mijn moeder en moest doei zeggen tegen Daan.." "Maakt niet uit" lachte hij en zwaaide naar zijn fans toen we wegliepen. 

Cam zat in de auto en reed meteen weg voordat ook zijn fans erachter kwamen waar we woonden. We reden snel naar huis, het was 4 uur in de middag en we wilden nu weleens wat rust.

Toen we thuis waren wees ik Justin een kamer aan waar hij kon gaan slapen, hij is niet echt een gast maar mijn beste vriend dus ik liet hem slapen in mijn kamer, waar ik nooit sliep omdat ik altijd bij cam sliep. "Je mag in mijn kamer slapen" zei ik met een glimlach. "Lisa? Waarom gaat Cam niet mee eigenlijk?" "Het gaat niet top tussen ons, vandaag dan wel weer maar ja.. Hij is vaak boos of jaloers omdat ik veel met jongens omga dus ik denk dat het beter is om even een weekje rust te nemen van elkaar zodat we daarna weer blij zijn om elkaar te zien, nu zien we elkaar 24 uur per dag." hij knikt begrijpend. "Daarbij zijn jullie allebei druk" Ik knik en zeg "Ja, maar ik hou wel van hem en we hebben veel voor elkaar over, dus dat valt te combineren, het is gewoon lastig en sinds ik mijn eigen fanbase heb nu is het nog moeilijker." "Ik heb een idee, je hebt geen idee waarom je fans hebt toch?" Ik schudde met mijn hoofd. "Nou, misschien omdat ze je aardig en grappig vinden, zoals cameron. Begin met youtube video's!" Ik tweette enthousiast of ze dat leuk zouden vinden en ik kreeg veel reacties dat ik dat moest doen. "Zullen we dat nu doen dan? mijn eerste video met jou en cam?" Vroeg ik aan justin. hij knikte. "CAM! KOM EEN VIDEO MAKEN!" hij kwam naar boven en ik legde hem uit waarom ik ineens op youtube wilde en hij maakte een account voor me aan, daarna tweette hij dat zijn fans het kanaal moesten abonneren en voor ik het wist waren het er dan ook veel. Toen justin het ook tweette had ik er al helemaal genoeg om mijn eerste youtube video te maken. Ik zette de camera neer en begon te praten. "Hey iedereen! Ik ben hier met mijn beste vriend Justin en met mijn vriend Cameron. we zijn hier op mijn kamer," Ik liet mijn kamer zien, "en morgen gaan justin en ik naar australië!" Cameron nam het over. "Ik ga niet mee omdat ik het te druk heb" zei hij met een glimlach en liet zijn hand rustig rusten op mijn rug. Ik ging weer verder met praten toen ik een kus voelde op mijn wang. Ik keek naar cam en glimlachte naar hem. Toen richtte ik me weer op de camera. "Ik ga cam heel erg missen deze week, maar ik en justin hopen dat we veel van jullie zullen zien in Australië!" Justin knikte en ging verder met praten. "Nou, we zijn best wel moe dus we gaan eten en dan slapen, we moeten morgen lang vliegen om jullie te ontmoeten dus tot morgen, hopelijk en anders tot de volgende keer!" Hij zette de camera uit en ging weer zitten. Cam stelde voor om het te bewerken maar ik zei dat ik hem wel wilde helpen na het eten. 

Toen we hadden gegeten belde ik manon om langs te komen die binnen 10 minuten aanbelde en me een knuffel gaf, ik had al wel gebeld om te zeggen dat ik een weekje wegging maar Australië, daarom kwam ze ook langs. "Lisa!"  "Heey manon! kom binnen!" Ze kwam binnen en gaf ook cam en justin een knuffel. Ze ging zitten en begon meteen tegen Justin te praten.  "Dus jij neemt lisa een weekje mee naar Australië" hij knikte. "Ik heb er een afspraak met een goede vriend en lisa kon wel rust gebruiken, ergens waar ze amper iemand kent." "Een vriend? Als in gewone vriend of een bekende vriend?" "Cody Simpson" lachte hij. "LISA JE GAAT CODY SIMPSON ONTMOETEN" ze viel bijna van haar stoel af.  Ik lachte om haar debiele gedrag, maar ik snapte het ook wel, ze houdt al heel lang maar dan ook echt heel lang van cody simpson en kijkt alle youtube video's over hem. "Wil je mee?" vraag ik daarom maar. "Ik zou willen, maar ik heb mijn eerste week werk" antwoordt ze teleurgesteld. "Oké nou mocht die Cody aardig zijn nodig ik hem hier een keer uit oké?" Ze knikt en zegt "Ik hou voor eeuwig van je als je dat doet" Ik glimlach en ga naast haar zitten. "Blijf je slapen?" Ze schudt haar hoofd. "Ik moet vroeg opstaan morgen en werken, ik kwam alleen maar langs om je een knuffel te geven en je veel plezier te wensen, daarna ga ik naar huis en slapen." Ik knik. "Nou, dankjewel dan en we houden wel contact" Ze staat op en wacht tot ik ook opsta. Ze geeft me een knuffel en zegt "Veel plezier daar! Ik zal letten op Cam en Daan.." Ik geef haar een knipoog en laat haar uit. Als ze al op de straat staat roep ik nog "Als ik terug kom etentje bij mij thuis met jou, mij, daan, cam en nog wat andere vrienden!" ze knikt en rent richting haar eigen huis. 

Later in de avond bewerken cameron en ik de video en daarna gaan we slapen, hij zet het morgen online als ik in het vliegtuig zit. :) 

Cameron Dallas // Best Friend or Boyfriend ?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu