Hoofdstuk 23

1.8K 61 3
                                    

POV Lisa.

Het is inmiddels de laatste dag dat we in Austalië zijn, vanavond gaan we naar huis en ik heb hier een hele leuke tijd gehad en veel vrienden gemaakt. Alli is wel echt een goede vriendin geworden en Cody is ook heel aardig, hij past echt bij Manon! Misschien nodig ik Cody inderdaad wel uit over een tijdje..

Ik loop voor de laatste keer rond in Australië, ik ga het echt wel missen. Australië was zo mooi en warm, en de mensen zijn echt mijn type, veel humor en  gezellig. Als we om 10 uur nog wilden afspreken deden we dat, iedereen was in de avond in de stad, dat ga ik missen maar de rust thuis is ook wel weer fijn.. Over een tijdje kom ik hier weer terug, Hopelijk met manon en cam erbij.. Maar als ik thuis ben wil ik weer terug naar de dansschool gaan, ik heb het meestal gewoon zo druk..

*             -              *             -

Toen we bij het hotel aankwamen met alli en cody waren we best op tijd, cody wilde me helpen met mijn koffer inpakken dus we liepen samen naar mijn koffer. “Je komt snel bij me op bezoek hè?” Vroeg ik hem,hij knikte vrolijk. “Zodra het beter gaat met je vriend kom ik zeker” “Mijn beste vriendin is helemaal gek op je, jullie zouden goed bij elkaar passen” Hij steekt zijn duim omhoog en richt zich weer op mijn koffer. “Hoe krijg jij al deze spullen in 1 koffer?” vraagt hij verbaasd. “Proppen” antwoord ik simpelweg. Hij knikt en begint te proppen. Als we alles hebben ingepakt gaan we op de koffer zitten zodat het dicht kan.

We zijn er zeker een hele tijd mee bezig geweest, want overal lagen kleren. Als ik mijn koffer naar de deur breng zegt Alli dan ook “Jullie waren super lang bezig, we moeten opschieten!” Ik knik en roep cody dat we moeten gaan, hij komt snel en dan gaan we allemaal achter justin de deur uit. We checken uit, verlaten het hotel en rijden naar het vliegveld. Daar halen we onze tickets en wachten dan tot we het vliegtuig in kunnen. Ik geef cody eerst een knuffel. “Ik ga je echt missen lisa” zegt hij sip als hij me los laat. “Ik jou ook! We spreken elkaar snel oké?” “Oké.” Zegt hij vastbesloten. Daarna loop ik naar Alli en geef haar een knuffel. “Lis het was zo leuk om jou te leren kennen deze week! Hopelijk zie ik je snel” Ik knik en laat haar los. “Dat komt goed, ik ga je missen.” Na mij neemt Justin afscheid van ze en pakt dan mijn hand vast. Samen lopen we naar het vliegtuig waar we inmiddels in kunnen.

*             -              *             -

“Komt cam je ophalen?” Vraagt Justin als we in het vliegtuig zitten. Ik haal mijn schouders op. “Ik hoop het echt, maar ik weet het niet. Hij weet de tijden dat mijn vliegtuig aankomt dus het is afwachten, maar ik ga niet al mijn hoop erin zetten want dan kan het een hele teleurstelling zijn als hij er niet is straks..” Hij knikt begrijpend. “Ik snap het, ik moet een uur wachten op het vliegveld en dan gaat mijn vliegtuig naar huis dus ik kom niet meer mee“ “Oké.. Dankje voor deze week” Ik glimlach naar hem. “Graag gedaan, en gelukkig vond je Cody aardig” Ik glimlach nog een keer naar hem en zet dan mijn muziek aan, ik sluit mijn ogen en val in een diepe slaap. Wat kan je moe zijn na zo’n lange, maar leuke week.

Een tijd later word ik wakker, Justin is ergens anders gaan zitten want ik zie hem rechts voor zitten. Waarom weet ik niet, maar dat moet hij weten. We landen zo dus ik pak al mijn spullen en stop die in mijn jaszak, Ik rits de rits van de jaszak dicht en ga comfortabel zitten, we zijn aan het landen...

Als we na een tijdje zijn geland komt Justin weer naar me toe. “Sorry dat ik ergens anders ging zitten, ik wilde je niet wakker maken en er waren nog andere plekken in het vliegtuig.” “Geeft niet, je moet zitten waar je wil” antwoord ik met een glimlach. We zoeken onze tassen en lopen samen naar alle wachtenden toe. Op een gegeven moment als ik iets verder loop zie ik mijn broertje staan, en  mijn andere beste vriend, James, Manon, Nash, en mijn vriend.. Ik loop snel naar hem toe, leg mijn koffers neer en sla mijn armen om zijn nek heen. Hij is gekomen, ik ben dus belangrijk genoeg voor hem.Hij tilt me op en geeft me een kus. In zijn oor fluister ik “dankje dat je bent gekomen” “Waarom zou ik niet komen? Je wil niet weten hoe erg ik je gemist heb” Ik glimlach en laat me weer zakken. Ik geef Nash een knuffel en zeg tegen hem “Leuk dat je er bent ! Je zou vaker langs moeten komen!!” Hij knikt en antwoordt “Dat beloof ik je” dan loop ik naar daan toe. “Jou heb ik nog het meeste gemist vriendje” “Ik heb bijna de hele week in jouw bed geslapen!!” zegt hij enthousiast. “Oh?” Ik kijk verbaasd van hem naar cameron. Cam knikt en lacht. Ik kijk hem nietsbegrijpend aan en hij gebaart ‘dat vertel ik thuis wel’ ik knik en loop naar mijn 2 beste vrienden toe, die ik tegelijk een knuffel geef. “Ik ben blij dat ik weer thuis ben, ik heb jullie gemist!” “Wij jou ook” antwoord james vastbesloten en Manon heeft wel weer genoeg gezien van het vliegveld. “Zullen we gaan?” Ik knik en kijk rond. Geen Justin, wat is er mis met die jongen? Ik sms Justin, til daan op en loop met mijn beste vrienden naar de auto.

Doei dan denk ik? Hopelijk heb je een goede vlucht naar huis.. x

 

Snel hoofdstukje geschreven omdat ik een ziek ben en niks anders te doen heb! Hopelijk was het toch een beetje leuk :) x

Cameron Dallas // Best Friend or Boyfriend ?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu