Hoofdstuk 1

8.2K 186 9

Hey,Hopelijk vind je dit boek leuk, en zo niet, Kan je op het kruisje drukken :). dit is mijn eerste boek en tips zijn altijd welkom! x

Mijn naam is Lisa. Ik ben geboren in Nederland, maar al op jonge leeftijd verhuist naar de andere kant van de wereld. Daar kwam ik te wonen naast een jongen die nu mijn beste vriend is :
Cameron Dallas! Vandaag gaan we samen naar een huis zoeken voor ons tweeën. We hebben niks met elkaar, maar volgens mij is het wel wederzijds. Het is lastig voor ons om iets met elkaar te beginnen, omdat Cam veel fans heeft die verdrietig worden als hij een vriendinnetje krijgt. Het scheelt dat zijn fans mij kennen en mogen, maar rustig aan doen is wel belangrijk. Als zijn fans verdrietig worden, wordt hij dat ook. En dat is heel vervelend om te zien ,als een vriendin van hem.

De deurbel gaat en mijn moeder doet open, omdat ik nog druk bezig ben met mijn haar en make-up, zoals altijd. Er zijn de afgelopen jaren maar een paar keer geweest dat ik op tijd was voor wie dan ook, dus iedereen is het inmiddels al wel van me gewend. Als hij mijn kamer in loopt storm ik op hem af en spring ik op hem, waardoor we op de grond vallen, ik krijg geen tijd om op te staan want mijn broertje komt mijn kamer ingerend omdat hij door heeft dat Cameron er is. Cam en mijn broertje, Daan, lijken wel beste vrienden soms. Ze spelen altijd met elkaar en bespreken ook alles met elkaar. Daan is nog heel jong, zit net in groep 3, terwijl Cam en ik een stuk ouder zijn. Maar toch weten wij bijna alles van elkaar en zijn we niet te scheiden. Er zijn weleens wat jaloerse meisjes geweest die probeerden Cam en mij uit elkaar te houden, maar dat is niet echt gelukt, we zijn alleen maar dichter naar elkaar toe gegroeid. Ik pak Daan's en Cameron's hand en sleur ze mee de trap af naar de eettafel. "Willen jullie ook wat eten?" Cam schudt zijn hoofd,Daan knikt ja en dan gaan ze allebei zitten. Ik smeer brood voor Daan en ook voor Cam, want waarschijnlijk wil hij toch wel, en dan hoef ik niet wéér naar de keuken toe te lopen, en ook voor mezelf. Ik hoor Daan tegen Cameron praten en dan hoor ik Daan ineens zeggen "Is mijn zus jouw vriendinnetje?" Cam denkt duidelijk na over wat hij moet antwoorden en na een halve minuut zegt hij tegen Daan "Nee, maar ik vind haar wel leuk.. Misschien binnenkort, als zij dat ook wil en het wat rustiger is en niet zo hectisch als nu." Ik hoor ze nog wat mompelen en gaan dan vrolijk over in een ander onderwerp. Oké dan... Ik begrijp er niet veel van, waar die vraag vandaan kwam want hij kon het ook gewoon aan mij stellen, en Cam's reactie.. Ik besluit te doen alsof ik niks gehoort heb en loop naar de eettafel met het eten dat ik heb gemaakt voor ons drie. En ja inderdaad, Cam had wel trek.

A/N : Dit is een beginnetje, ik heb al verder vooruit geschreven maar dat upload ik zo snel mogelijk ! x

Cameron Dallas // Best Friend or Boyfriend ?Lees dit verhaal GRATIS!