H12

30 0 0
                                    

Pov. Luna
Ik zie eindelijk mijn moeder in het echt. Ik ben echt blij. Maar ook verdrietig want ik heb papa nooit in het echt kunnen zien. Want hij is net overleden. Waarom moet dit nu gebeuren?

Alyssa troost me en ze knuffelt me. Jordan houd mijn hand vast en knijpt er zachtjes in.

"Jordan? Je bracht je zusje naar hier."zegt mama blij. "Ja mama. Ik had het beloofd. Maar ik was niet optijd voor papa."zegt hij triest. "Jordan? Wat moeten we nu doen? Ik wil mama kunnen knuffelen."zeg ik.

Jordan kijkt rond en denkt na. "Mam? Je zei iets over krachten bundelen maar niet hoe."zegt hij.

Pov. Margot
"Jordan. Je weet nog niet echt welke kracht je hebt. En Luna kan alle elementen besturen. Mijn zoon, jij bent de meest speciale vampier. Je kan teleporteren en in het verleden kijken van iedereen. Dat kan niemand."zeg ik. "Hoe moeten Luna en ik onze krachten bundelen?"vraagt Jordan.

Ik denk even na. "Je moet teruggaan naar wanneer Luna nog klein was en voordat ze werd afgenomen. Vooral pap en ik moeten nog levend zijn."zeg ik. "En daarna? Hoe moet ik dat doen?"vraagt hij.

"Denk terug aan die tijd en neem Luna haar hand vast." "Luna? Jij moet Jordan zijn hand vasthouden en een vlammetje maken in je handpalm."zeg ik. "En jij Alyssa, jij gaat de ketting met de wolf boven het vlammetje houden."zeg ik.

"Dat moet lukken."zegt Jordan. En hij neemt Luna haar hand vast.

Pov. Jordan
Ik denk terug aan het moment dat de foto werd genomen met de wolven. Ik word er blij van en ik blijf die herinnering vasthouden.

Pov. Luna
Ik maak een vlammetje en ik concentreer me daarop. Ik zie Alyssa een houten ketting vastnemen met een wolf op. Ze houd het boven de vlam.

De vlam word groter en de ketting veroorzaakt een paarse wolk. Ik zie niets meer door de paarse wolk die zich in de kamer verspreidt.

Pov. Jordan
Er gaat een steek door mijn hoofd en de herinnering word wazig. Ik laat Luna haar hand los en open mijn ogen. De paarse wolk trekt zachtjes weg. Ik knipper even met mijn ogen. En ik zie mama in de zetel zitten.

Ik loop naar haar toe en knuffel haar. "Het is gelukt mijn kindjes."zegt mama opgewekt en blij. Luna loopt ook naar mama en knufelt haar en begint te wenen van blijdschap. Alyssa twijfelt maar voegt zich bij de groepsknuffel.

Pov. Luna
Ik ben zo blij dat het ons gelukt is om mama terug te brengen. Maar ik moet teruggaan naar huis.

"Mam? We moeten teruggaan naar Forks. Het is belangrijk. Het gevecht gaat bijna beginnen."zeg ik. Ze knikt en staat recht. "We zullen zien of ik het nog kan."zegt ze. Mam staat op en wandelt naar buiten. Ze kijkt naar Alyssa en glimlacht. Mam verandert in een wolf. Een mooie witte wolf met blauwe ogen. Ze huilt.

Ze verandert terug in een mens. Ze kijkt ons aan en glimlacht. Jordan en ik staan met onze mond open naar mam te kijken.

Pov. Jordan
Ik wist niet dat mama een wolf was. Maar echt niet. Ze is nooit verandert vroeger. Hoe komt het dat ik en Luna geen wolven zijn? Waarom zijn wij vampiers geworden en geen wolf? Er gaan zoveel vragen door mijn hoofd maar daar is geen tijd voor.

Mama kijkt ons aan en komt dichterbij. Ze blijft op een afstand van ons staan en maakt mist zodat we niets zien. "Jordan?" "Luna? Waar ben je?" De mist verdwijnd.

Pov. Margot
"Sorry voor de verwarring."zeg ik. "Maar jullie moesten het weten." Jordan kijkt me met ongeloof aan. "Dit klopt niet echt."zegt hij. Luna knikt. "Het is ingewikkeld. Ik zal het later uitleggen maar nu moeten we echt gaan."zeg ik.

Pov. Jordan
Ik beslis om te zien of mijn kracht werkt. Ik denk aan men huisje en aan de binnenkant en ik sluit mijn ogen. Ik open mijn ogen en ik sta in men huisje. Ik glimlach en wandel naar buiten. "Let's go."zeg ik.

Mama neemt mijn hand. Luna neemt mijn andere hand. En Alyssa houd mijn schouder vast. Ik concentreer me en ik denk aan de logeerkamer waar ik mocht blijven.

Plots staan we in de kamer. Ik glimlach nog meer. En iedereen laat me los. Luna kijkt blij. "We gaan mama even voorstellen aan Carlisle."zegt Luna blij.

Luna neemt mama haar hand vast en neemt haar mee naar beneden. Ik volg ze op de voet. Dit kan fout aflopen als Luna of mam zou uithalen naar Flo.

Pov. Margot
Ik ben blij om mijn broer nog eens te zien. Normaal zou hij Luna hebben gekregen toen ik in een geest veranderde. Niet Aro.

We komen beneden en ik kijk naar Carlisle. Hij ziet me en loopt naar me toe en knuffelt me. "Het is leuk om je terug te zien, zusje."zegt hij. Ik glimlach. Hij stelt iedereen aan me voor. Ik probeer me in te houden. Flo gebruikt mijn dochter alleen maar om zijn zus vrij te krijgen.

Pov. Luna
Ik kijk naar Flo. Hij glimlacht naar me. Ik kijk weg en ik ga naar Nessie. Ze kijkt blij en ze neemt mijn hand vast. Ze neemt me mee naar haar kamer.

"Ik voel en zie dat je band met je broer nog feller geworden is."zeg ze. "Ja ik heb dat ook gevoeld. Het is een beetje raar."zeg ik. Ze knikt.

Ik voel een steek door mijn hand gaan. "Gaat het?"vraagt Nessie. "Ja hoor. Gewoon een steek door mijn hand."zeg ik. Daarna voel ik een steek in mijn hoofd. "Er is iets, Luna."zegt Nessie.

Pov. Jordan
Flo neemt me mee naar buiten en hij breekt mijn hand. Ik roep het uit van de pijn. Daarna slaagt hij mijn hoofd tegen een boom. "Dat is je verdiende loon."zegt hij voordat hij weer naar binnen loopt.

Ik blijf even op de grond liggen. Edward en Alice lopen naar buiten. Ze komen naar me toe. Ze vragen hoe het met me gaat en helpen me om mijn hand terug recht te zetten. Daarna draagt Edward me naar binnen en legt me in de logeerkamer. Alice gaat Luna halen.

Luna komt binnen en vraagt hoe het met mij gaat. "Mijn hoofd doet nog een beetje pijn en mijn hand ook. Maar het is al beter."zeg ik. "Ik heb het ook gevoeld."zegt ze verrast. Ik kijk haar raar aan. "Ik voelde een steek door mijn hand gaan en door mijn hoofd."zegt ze.

"Wat is er gebeurt?"vroeg ze me iets later. "Wel, Flo kon het niet trekken dat mama terug is en heeft zijn woede op mij uitgewerkt."zeg ik. Luna staat boos op en wandelt de logeerkamer uit. "Luna?!"roep ik nog na maar ze is al weg.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 16, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The battleWhere stories live. Discover now