H6

130 8 2
                                    

Pov. Louis
Ik heb Flo eerst afgezet bij de Cullens en dan ben ik op mijn gevoel gevolgd. Na wat lopen zie ik 2 meiden en een gast. Ik liop dichterbij en ik zie Luna. Ik loop harder naar haar toe. Ik knuffel haar.

"Thomas dit is je neefje."zegt Luna. Ik kijk haar raar aan. "Neefje? Wie?"vraag ik verward. "Je neef staat nu recht voor je."zegt Luna me. Ik kijk Thomas verward aan. "Jij bent Louis toch."zegt Thomas. Ik knik. "Je bent mijn neef."zegt Thomas. "Ik snap het niet. Ik dacht dat mijn mama geen zus of broer had."zeg ik. "Jawel. Je mama had een tweelingzus."zegt Thomas.

Pov. Luna
Ik krijg ineens een woude aanval. Ik gooi een steen in de richting van Louis. Ik kan mezelf niet controleren. "Louis pas op!"roept Kaitlyn. Louis houd hem tegen met zijn kracht. De steen gaat rustig richting de grond. "Het spijt me."zeg ik. Thomas komt naar me toegelopen. En kijkt me aan. Heel bezorgd. "Luna? Gaat het? Je ogen worden blauw. Luna?"vraagt Thomas. Ik antwoord niet. "Luna?"vraagt Kaitlyn. Ik kijk op. "Thomas!"roept Kaitlyn op haar hardst. Thomas komt aangelopen. "Wat is er?"vraagt Louis. "Haar ogen! Ze zijn helder blauw! Dat kan niet!"roept Kaitlyn. "Jongens waar heeft ze het over?"vraag ik. "Je ogen zijn helder blauw."zegt Louis rustig. Thomas legt een hand op mijn schouder. Er flitsen beelden voorbij. Flo die samen met mij naar de sterren kijkt. Seth die me aan het lachen krijgt. Flo die uitvliegt.

Na een paar seconden is het beeld weg. Ik knipper even met mijn ogen. "Wat was dat?"vraag ik met ongeloof in mijn stem. "Zwarte magie."fluistert Thomas tegen zichzelf. Ik zie Louis zijn gezicht veranderen. "Ow shit. Wat heb ik gedaan."zegt hij boos. Hij loopt zo ver mogelijn van me af. "Ik moet Alice bellen."zegt hij in paniek. "Je hebt hier geen bereik."zegt Kaitlyn zacht. "Ik ga terug. Ik moet Flo controleren. Ik hoop dar jullie terug geraken."zegt Louis voordat hij ervandoor vlamt.

"Waarom zou Flo eigenlijk zijn uitgevlogen? En wie?"vraag ik aan Thomas. "Simpel. Hij is uitgevlogen tegen Jasper. Jasper dwingt hem. En daar kan flo niet tegen."zegt Thomas als antwoord. "En hoe weet jij dat?"vraag ik. "Ik ken Jasper en Flo. Samen zijn ze geen goede combinatie."zegt Thomas. "Maar kom we gaan rusten. Anders gaat Kaitlyn het morgen niet overleven."zegt Thomas met een glimlach richting Kaitlyn.

Hoe zou het nu met Flo gaan? En zal Louis optijd bij Flo zijn?

The battleDonde viven las historias. Descúbrelo ahora