H4

140 8 2
                                    

Long way... with someone... a stranger... a vampire and a wolf... familie who's worryed...
Then said something to my ''go home''
~quotes~
Pov. Luna
Kaitlyn en ik zijn begonnen met stappen. Kaitlyn heeft veel pijn aan haar pols maar ik mag het niet zien.

Het rare is dat ze niet stinkt net zoals Jake en Seth. Misschien is ze helemaal geen wolf. Ik weet het niet.

Na een tijdje gestapt te hebben komen we aan bij een huis. "Wat doet er nu een huis in het midden van een bos?"vraagt Kaitlyn. "Ik weet het niet. Maar het is alvast geen mens."zeg ik. We sluipen naar het huis. Ik zie licht uit het raam schijnen. Ik ga naar de deur toe en klop aan.

De deur gaat open. Ik zie een jongen van 20 jaar met blond haar in een kuif. Blauwe ogen en een beetje gespierd. "Hallo."zegt hij. "Mijn vriendin en ik zijn verdwaald. Zou u ons kunnen helpen?"vraag ik. "Kom binnen."zegt hij met medelijden.

Hij lijdt ons naar de woonkamer. Hij zet thee en komt terug bij ons zitten.

"Mijn naam is Luna en haar naam is Kaitlyn. Ik heb haar in een grot gevonden en ik ben weggelopen van huis."zeg ik. "Van waar kom je?"vraagt jij met een opgetrokken wenkbrouw. "Nou ik kom van Forks. Maar ik heb 17 jaar in Volterra gewoond. En Kaitlyn woont in Arizona."zeg ik. Hij knikt. "Mijn naam is Thomas Smart. Ik ben geen mens. En Luna jij bent geen mens niet meer en Kaitlyn jij bent kwart vampier."zegt hij. Kaitlyn kijkt me met grote ogen aan. "Hoe weet jij dat?"vraagt Kaitlyn. "Luna Cullen en Kaitlyn Foster. Ik ben tovenaar."zegt hij vrolijk.

Kaitlyn en ik kijken nog steeds verward naar elkaar. "Dames, ik weet alles over jullie. En Luna je hebt meer strijders nodig voor de strijd. Anders overleefd niemand het. Kaitlyn jij moet naar huis. En snel. Dawson denkt dat het zijn schuld is. "Zegt Thomas. Ik slik. Thomas gaat weg en komt even later terug met een bloedzakje. "Hier drink op."zegt hij. "Nee ik drink geen mensenbloed. Dat moet je wel weten."zeg ik. "Dit is geen mensenbloed. Dit is bloed van een hert. Ik heb het erin getovert."zegt hij. Ik drink en het is echt hertenbloed. Als ik het heb leeggedronken bedank ik Thomas. Kaitlyn krijgt wat ze wilt eten. Thomas weet nog niet of hij ons terug gaat brengen. Hij is bang van de Volturi. Hij is geadopteerd dus hij weet niet wie zijn echte ouders zijn.

Pov. Flo
Ik zit te ijsberen door de woonkamer. Carlisle houd me tegen. "Flo ze komt terug."zegt hij. Ik geloof hem niet. En dat weet hij. Louis komt naar me toegelopen. "Flo."zegt hij rustig. "Ze is niet bij de Volturi."zegt hij traag. "Wat bedoel je daarmee? En hoe weet jij dat?"vraag ik verward. "Mijn opa woont daar. Hij werkt bij de poort."zegt hij. "Waar is ze dan wel!?"roep ik. Ik kan mijn krachten niet meer contoleren en ik gooi een steen richting Louis. Alice duwd hem net optijd weg. Ik zak door mijn knien. Waarom moet Luna dit nu doen? Waarom moest ze weg? Waarom...?

Hallo sweeties,
Sorry voor de late update. Veel boeken,Nieuw account,Bijna examens, te moe om te schrijven,huiswerk, problemen... Ik hoop dat jullie blij zijn met dit hoofdstuk. Bye xxx

The battleWhere stories live. Discover now