H2

187 9 0
                                    

Little girs became big girls. It doesn't matter how old they are. They still stay you're girl. Don't let them go if they want it to. Pretect them with youre life.
* quote *
Pov. Carlisle
Ik onderzoek de baby. Volgens Luna noemt hij Louis. De baby ademt niet en zijn hart bonkt niet. Hij weent niet en hij beweegt snel. Hij heeft helder blauwe ogen. Hij kijkt me recht in mijn ogen. Wat er toen gebeurde was bijzonder. Hij liet me de beelden zien van hoe Luna hem vond. En dat Luna hem later zal beschermen als haar eigen kind. Flo gaat vreemd.

Waarom krijg ik dit te zien. En waarom kan hij dit? Is hij een speciale vampier?

Louis is nu even oud als Luna. "Hallo. Mijn naam is Louis Lancester. En sorry dat ik u dingens liet zien die ik zelf heb verzonnen. Ik ben speciaal. Ik kan mezelf veranderen in mezelf maar op een andere leeftijd. Ik kom naar hier om een verzoek te doen. Ik kom helpen maar in ruil daarvoor kom ik hier wonen. Ik ben uit huis gezet. Ze dachten dat de Volturi naar hier zou komen door mij. Normaal ben ik pas geboren. Mijn moeder is overleden door mij."zegt hij. "Mijn naam is Carlisle Cullen. En wat voor gave heb je?"vraag ik. "Ik kan mezelf veranderen als mezelf maar in een andere leeftijd veranderen. En ik kan hetzelfde als dat 14 jarige meisje van hier beneden. Maar ik manipuleer dat helemaal."zegt Louis. "En zou je wat kleren kunnen geven? Ik ga nu wel even 18 blijven."zegt hij daarachter. Ik haal snel kleren van edward en geef hem aan hem. Hij doet ze snel aan en gaat samen met me nar beneden.

Iedereen kijkt me raar aan wanneer ze Louis naar beneden zien komen. Hij heeft kort bruin haar in een kuif en helder blauwe ogen. "Hallo mijn naam is Louis Lancester. Noem me maar Lou. Ik ben vampier. Met gaves natuurlijk. Ik kom uit vrede."zegt hij voordat hij met iedereen kennis maakt. Dan komt Luna naar me toe. "Is dat echt Louis?"vraagt ze. Ik k ik ter bevestiging.

Pov. Luna
Louis ziet er anders uit. En hij staat grappig in Edward zijn kleren. Hij hoord direct bij de familie. Op het einde van de avond ga ik naar mijn kamer.

Mijn raam staat open en er springt een meisje van 16 binnen. "Ben jij Luna?"vraagt ze. "Ja en jij bent?" "Elise. Ik woon nu even bij mijn tante in Forks. Ik ben vampier en ik zoek iemand die me kan helpen." "Met wat?" "Ik... ik wil graag krijger worden maar van mijn familie en mijn gaves kan of mag het niet."zegt ze. "Mijn volledige naam is Elise Lancester."zegt ze. "Heb je toevallig een broertje? En wat voor gaves heb je?"vraag ik. "Ik kan watersturen maar ik wil goed zijn ik vechten. En ik heb gehoord dat jij de elementen oefend. En ik hoopte dat je me zou kunnen helpen. En ja ik heb een broertje van 17."zegt ze. Nadat we met elkaar hebben gesproken gaat ze terug naar haar tante en ik ga liggen op mijn bed. Flo komt binnen. Hij gaat naast me liggen en knuffeld me. "Flo?"vraag ik. "Ja."zegt hij. "Ik haar mijn gaves."zeg ik. "Ik haat het soms ook. En je bevriesd de muur."zegt hij. Ik kijk naar de muur en ik zie dat de muur is bevrozen. Flo laat het terug ontdooien. "Flo ik ga naar de Volturi."zeg ik vastbesloten. "Nee je blijft hier."zegt hij. "Ik ga me overgeven!"roep ik. "Luna nee je blijft bij je echte familie!"roept Flo terug. Ik spring uit het raam en ik loop zo ver mogelijk weg van hier.

Waar zou ze naartoe lopen?

Heey sweeties
Mijn nieuw account staat al online. Als je samen met mij een boek wilt schrijven laat het me dan weten. Het noemt lilys-books. Love you all xxx

The battleWhere stories live. Discover now