H11

37 1 0
                                    

Pov. Luna

Ik weet dat Jordan men broer is. Hij lijkt sprekend op mij. Hij heeft dezelfde ogen en haarkleur. Hij heeft kleine sproetjes. En ik voelde de band meteen tussen ons. Ik was blij toen ik hoorde dat ik een broer heb.

Maar ik neem Jordan mee diep het bos in om meer uitleg te vragen waarom Flo slecht is. En wat er gebeurt is met onze ouders.

"We zijn er."zeg ik als we aankomen aan het meer. "Oke, waarom zijn we hier eigenlijk?"vraagt hij. "Ik wil je wat laten zien en ik zou meer uitleg willen hebben over Flo."zeg ik. Hij knikt. Ik zet me schrap en ik maak een klein golfje. Dan maak ik een kleine vlam in mijn handpalm. Daarna stamp ik een kleine steen uit de grond. En ik laat daarna de wind een beetje waaien.

Jordan zijn mond valt open. En hij staart me aan. "Nu vertel je het van Flo. Maar zodra ik teken geef dan begin je over iets totaal anders want ik heb het gevoel dat hij straks gaat komen." Jordan knikt langzaam en begint te praten.

Pov. Jordan
"Flo zijn echte naam is Roy Grey. Zijn zus zit vast bij de Volturi want ze is te gevaarlijk. De Volturi kan haar niet doden want ze heeft nog niets ergs gedaan. Maar dat gaat ze wel doen als ze vrij is. En dat wilt Flo. Hij wilt zijn zus vrij hebben. En jij bent de enige dat dat kan voor hem." Luna verwerkt de informatie even en staart voor zich uit.

"Ik weet het niet. Misschien wilt hij me gewoon helpen."zegt Luna.
"Hij is gevaarlijk. Hij wilt je helpen om je krachten onder controle te krijgen of je te ruilen voor zijn zus. Hij is in staat tot alles. Hij gebruikt ook niet voor niets een andere naam."zeg ik. Ze knikt en staart voor zich uit. Ze neemt een kiezel en laat hem ketsen op het water. Ze geeft me het teken dat aangeeft dat Flo er bijna is. Ik gooi ook een kiezel maar hij zinkt.

"Luna? Wat doe je hier met Jordan? Ik zei dat Esme je nodig had."zegt hij. Ze draait zich om en kijkt naar Flo. "Ik wou even tijd spenderen met mijn broer."zegt ze. Dan staat ze op en ze loopt naar huis.

Flo kijkt me aan met een kwade blik. "Wat doe je hier? Kon je niet in je huisje blijven in Canada? Was het daar niet goed genoeg?"zegt hij. "Wat doe jij hier? Ben je een beetje verdwaald geraakt. Italië is in Europa. Niet in Forks."zeg ik. Ik sta op en ik ga naar het huis.

Flo trekt aan mijn tshirt en gooit me tegen een boom. Ik kijk hem aan. Ik begin boos te worden en ik kijk hem woedend aan. "Ga weg"sist hij. "Ik doe wat ik wil."zeg ik boos. Ik wandel naar hem toe en gooi hem tegen een andere boom.

We beginnen te vechten. Totdat Edward en Emmett naar ons toe komen en ons uit elkaar trekken. Ik blijf woedend. Dus roept Edward Jasper om mij te kalmeren. Emmett neemt Flo naar binnen.

Na een tijdje ben ik gekalmeerd en komt Alice naar me toe. "Wat is er gebeurd?"vraagt ze. "Flo gooide me tegen de boom en zei dingens tegen me dat me kwaad maakte."zeg ik. Ze knikt.

We wandelen samen naar binnen en ze leid me naar de logeerkamer. Ze kijkt me aan. "Er is nog iets aan de hand."zegt ze. "Ja maar Luna mag het nog niet weten. Ze moet zich voorbereiden voor het gevecht."zeg ik. "Je kan het mij vertellen als je wilt."zegt Alice. "Liever niet. Ookal hebben we niet veel tijd meer."zeg ik twijfelend.

Pov. Luna
Ik zit op mijn kamer en ik staar voor me uit. Wat moet ik nu doen? Moet ik Flo geloven of mijn eigen broer? Ik weet het niet meer. En waarom wilt Jordan nog niet zeggen wat er met onze ouders gebeurd is? Zo veel vragen. En geen antwoorden.

Ik ga naar de woonkamer en ik kijk rond. "Waar is Jordan?"vraag ik. "In de logeerkamer."zegt Alice. Ik ga naar de logeerkamer. Jordan doet open om naar buiten te gaan en wandelt tegen me aan. "Sorry"zegt hij. "Waar ga je naartoe?"vraag ik. "Naar huis. Moet nog een paar spullen gaan halen."zegt hij. "Mag ik meegaan?"vraag ik. "Misschien beter als je nog niet meegaat."zegt hij. "Waarom niet?"vraag ik. "Je weet niet wat er met onze ouders gebeurt is en je kent Alyssa nog niet zo goed."zegt hij.

Ik was vastberaden dat ik mee zou gaan. "Ik ga met je mee."zeg ik. Hij knikt. "Ik zal je onderweg vertellen wat er gebeurt is."zegt hij.

Pov. Jordan
Ik ga naar buiten en ik wandel richting huis. Opweg naar huis komt Alyssa me tegemoet. "Wat doe je hier?"vraagt ze. "Ik ga naar huis om een paar spullen te gaan halen en Luna wou perse mee."zeg ik. "Hi"zegt Luna tegen Alyssa. "Jordan? Je ging me vertellen wat er met onze ouders is gebeurt."zegt Luna. Ik kijk Alyssa aan met een 'help me' blik. Ze knikt zachtjes.

"Onze ouders zijn vervloekt door Flo/Roy. Beter gezegd zijn zus. Het enige wat er nog overblijft van onze ouders zijn geesten. En de enige manier om ze terug te brengen naar mensen is door onze krachten te bundelen. Toen de zus van Flo dat had gedaan, heeft Aro je meegenomen toen je nog een baby was. Want ik kon niet voor je zorgen volgens hem."ik zucht.

"Ik werd aan mijn lot overgelaten. Gelukkig waren de ouders van Alyssa er nog om me op te vangen. Ik ben opgegroeid tussen de wolven. En met mijn ouders als geesten. Op mijn 19 jaar ben ik gebeten geweest door Flo. Hij was toen mijn beste vriend want ik wist niet dat hij de broer was van de persoon die mijn leven heeft verwoest."ik kijk naar beneden.

"Kom we gaan naar huis Jordan."zegt Alyssa. Luna houd mijn hand vast en knijpt er zachtjes in.

We gaan naar het huisje en ik zie mama wenen. "Mama wat is er?"vraag ik ongerust. "Het is papa... hij is... heen gegaan..."ze begint harder te wenen. Ik begin ook te wenen en ik stort ineen. Luna kijkt rond en er loopt een traan over haar wang en probeert me te troosten. Alyssa probeert hetzelfde.

Na een tijdje kijkt mama op en ziet Luna zitten. "Luna?"vraagt ze rustig. Luna kijkt op en ze glimlacht zachtjes. "Mama".

The battleWhere stories live. Discover now