H8

120 6 1
                                    

Pov. Onbekende
Ik zit in een boom bij het meer. Ik voelde het al aankomen dat dat meisje met blond haar de jongen ging aanvallen. Ik wist het al vanaf het moment dat Margot tegen me zei dat het meisje met blond haar in de problemen zat met de volturi. En dan nog de grote strijd. Maar ik ben volgens Margot (mijn mama) de broer van het meisje met blond haar. Margot wou niet zeggen wat haar naam was. Want ik moest het zelf uitzoeken.

Toen ik het meisje heb gevolgt op een afstand zag ik mijn beste vriend. Flo. Ik kan nu niet naar hem toegaan. En hier in een boom zitten dicht bij het huis is ook niet slim want er zijn wolven die me opmerken. Een zwarte, een witte en een bruine. Ik spring van de eene boom naar de andere. Maarde wolven blijven me volgen. En daar komen nog vampiers bij ook.

Ik gebruik mijn vampier skills om ze te ontkomen maar een snelle jongen heeft mijn arm vast gepakt. En hij laat me stoppen met springen van boom tot boom.

"Wie ben jij en wat kom je hier doen?"vraagt de jongen die mijn arm vasthoud. "Mijn naam is Jordan Green."zeg ik. "Oke Jordan. Wat brengt jou hier?"vraagt de jongen. Ik zwijg. "Edward? Kom je? En wie is die jongen?"vraagt een meisje met bruin kort haar en goude ogen. "Alice, ik kom direct. Ik zal hem anders meenemen. Dan kan je hem zelf uithoren."zegt Edward koppig en hij gooit me naar beneden. En dan springt hij zelf naar beneden. De wolven zijn al weg. Alice komt naar me toe en helpt me recht. "Hay."zeg ik. "Jij bent dus Jordan. Je probeert stoer te doen met je leren jas en je gekleurd haar. Je ziet je blond haar erdoor. Ofwel is je zwarte pruik slecht."zegt Alice. "Oke ik ben blond. Ik ben hier door mijn ouders. Ze zeiden dat ze hier hulp nodig hadden. En deze vampier mag niet trainen thuis."zeg ik. "Je hebt zeker lenzen in."zegt ze. "Nee. Dat komt omdat ik 'speciaal' ben volgens mama. Ze zei dat ik op mijn zus lijk. Ik heb mijn zus nog nooit gezien."zeg ik. "Kom dan kan ik je voorstellen aan de rest."zegt ze.

Als we een paar meter verder zijn stopt Alice met rennen en blijft ze staan. Na een paar seconden kijkt ze me aan. "Je hebt een kracht. En je mag hem niet uitoefenen omdat je net zoals Reneesme bent."zegt ze verbijsterd. "Wacht ik kan niet meer volgen."zeg ik.

Pov. Flo
Ik heb Luna terug. Ze is eindelijk weer thuis. En ongedeert. Edward komt terug binnen. "Edward waar is Alice? Ik heb haar nodig."zegt Esme. "Ik zal haar wel gaan halen."zeg ik. Ik ga naar buiten. Ik ruik en ik loop op de geur van een onbekende en Alice af.

Pov. Alice
Ik zie dat Jordan zich niet op zijn gemak voelt als Flo komt aanlopen. Jordan is echt bang. Hij kijkt me met angst in zijn ogen aan. "Alice, Esme heeft je hulp nodig."zegt hij als hij bij me staat. "Ja ik ga al."zeg ik. Jordan is al weggelopen. "Wie was dat?"vraagt Flo. "Iemand."zeg ik.

Zou Jordan terug komen of is hij daar te bang voor?

The battleWhere stories live. Discover now