Capitolul 52

9.4K 391 23
                                    

Mia's POV

O alta saptamana de scoala a venit.Nu am reusit sa il conving pe Harry sa vina si el cu mine.Vrea doar sa ma conduca pana acolo.Spune ca, "Cacata aia de scoala imi distruge nervii" si intr-un fel il cred.Toata lumea din locul ala parca e de alta planeta.Au venit acolo doar pentru a se putea barfi reciproc intre ei.

A fost singura scoala care a avut profilul de biologie-chimie incantat si care iti oferea cateva ore suplimentare la alegere.Din punctul meu nestiutor de vedere mi se parea cel mai perfect loc de a invata.Acum, insa, mi se pare o simpla scoala.

-Esti gata ?

Dau din cap si imi iau geanta pe umar.Ma uit pentru ultima oara in oglinda nemultumita de felul cum oasele taliei se vad prin fusta.Nu am fost niciodata multumita de mine.Corpul meu a fost cel mai mare dezavantaj in fata oamenilor.Geanta imi e luata imediat de Harry care o cara pe un umar pana la masina.

-Ce naiba ai in el?Pietre?

-Strictul necesar.

-Strictul?Cand veneam la scoala aveam un pix si un caiet cu mine.Nu o suta de carti si de caiete.O sa iti rupa spatele.De acum inainte eu o sa iti iau geanta.Nu o mai ridici singura.

-Nu sunt de sticla sau guma, Harry.Pot sa fac lucruri de genul acesta si singura.

Un ras ma cuprinde cand grija lui prea mare se iveste.Cu toate ca el incearca sa se uite la mine cu o expersie serioasa, nu rezista sa nu ii scape un mic zambet intr-o parte de fata.

-Stiu ca poti, doar ca prefer sa le fac eu pentru tine.

Imi dau ochii peste cap si imi imbarlig degetele cu ale sale.Duc mainile spre buzele mele, sarutand-o pe a lui Harry de cateva ori.

-Te iubesc.

La scoala Jake ma asteapta in fata intrarii.E ciudat ca l-au lasat sa intre in anul scolar, cand inceputul a fost acum doua luni.O scoala normala nu ar accepta asa ceva.Ceva ma face suspicioasa in privinta acestui lucru.Prefer sa stau insa linistita pentru ca orice ar fi, l-a adus pe Jake aici.E singurul meu prieten din toata gramada asta de elevi, si asta nu poate sa ma faca mai fericita.

-Hei, uite cine a ajuns la scoala.

Spun eu privind in spre baiatul cu ochi albastri stralucitori.Harry nu a vrut sa coboare din masina, zicand ca il doare piciorul de cum a cazut din copac.Am cazut amandoi unul peste altul cand am incercat sa ne dam jos din casuta din copac.Cu toate ca nu era o intaltime prea mare, amandoi avem parti dureroase in corp.Orice fraier poate sa isi dea seama ca asta nu e adevaratul motiv.Jake si Harry nu par sa se prea placa.Nu au apucat sa vorbeasca, dar din cate am vorbit eu cu ei, nu au o atractie deosebita unul pentru celalalt.Nu a vrut sa imi dea geanta sa o car.A dat-o unui baiat, pe care toata lumea il numeste tocilar, sa o duca in clasa unde am prima ora.Imi e mila de saracul baiat,.Parea atat de speriat cand Harry l-a chemat sa vorbeasca cu el.

-Se pare ca am ajuns in rand cu copiii.

Ridica din umeri in timp ce amandoi intram pe holul principal al facultatii.Cand am gasit clasa de biologie, geanta mea era deja acolo, asteptandu-ma pe banca.Jake se aseaza langa mine si isi scoate lucrurile.In afara de noi doi, mai sunt cativa elevi.Toti isi vad de treaba lor, vorbind intre ei.Jake a inceput si el o discutie cu mine, vazand ca nimeni nu zicea nimic.

-Deci, ce faci dupa scoala?

-Ahmmm...lucrez?

-Astazi nu lucram.

-De ce?Mie nu mi-a spus nimeni nimic.

-E ziua de nastere a fetei sefului nostru si cum ea inseamna mai tot pentru el, a decis sa ii faca si pe angajati fericiti si sa isi lase mai mult timp liber alaturi de ea.Ii cunosc de ceva timp pe amandoi si m-au invitat si pe mine cu ei la masa.Ma gandeam, daca vrei, sa vii cu mine.

The bad boy is my roommateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum