Capitolul 27

16.1K 678 148
                                    

Harry's POV 

  

   

 Timp de câteva secunde ne uităm unul la altul.Eu cu expresie de : ce mai aștepți, ști ce vrei, iar el cu privirea de prost pe care o are mereu.E greu de ascuns când ai o asemenea calitate. 

  

 -Ei ?Ce dracu mai aștepți? 

  

 Spun eu printre dinți.Îi știu deja răspunsul,ar face orice pentru javra aia.Am nevoie însă să aud cuvintele din gura aia spurcată pentru că sunt un nemernic. 

  

 Un pufnet i-a ieșit din gură,râzând ca un porc.Și-a pus mâinile peste față,uitându-se la mine printre degete.Ei,la reacția nu pot să spun că mă așteptam.Îmi pun picior peste picior în timp ce stau rezemat de tocul ușii. 

  

 -Harry, Harry, ești un mare prost. 

  

 -Știu asta deja.Ce nu știu e dacă o angajezi pe fată sau nu. 

  

 -Nu m-ai lăsat să termin.Ești un mare prost, și un copil fără minte.Trebuie să recunosc însă, că mă încântă ideea ta. 

  

 -Ce dracu? 

  

 -Nu mă refer la faptul că îmi place ideea să o angajez pe fată aia cu care nu știu ce naiba ai în comun.Îmi e indiferent de ea. 

  

 -Taci din gură. 

  

 -Mi-ar plăcea să te trimit într-o vacanță cu Viki a mea.A fost cam tensionată relația între voi în ultimul timp și nu știu de ce ,dar am impresia că fată aia are de aface cu asta. 

  

 Arată cu degetul pe fișa care era jumate pe masă,jumate în gol și pe care era frumos tipărită fața minunată a Miei. 

  

 -Să nu îndrăznești să te iei de ea. 

  

 Degetul meu arătător se îndreaptă fără să procesez în față lui Rick, iar corpul meu e la câțiva centrimetri de al sau,birou fiind intre noi.Un zâmbet îl cuprinde,luând asta ca o glumă. 

  

 Era o amenințare ,tampitule,îmi vine să îi spun, dar încerc să îmi abțin cuvintele.Își ridica mâinile în semn că e învins,uitându-se la mine cu aceași privire de om prost. 

  

  -Calmează-te posesivule.Cred că până la urmă ești bun pentru Victoria,poți să o aperi. 

  

 -O crede-mă.Nu mi-ași irosi timpul nici să mă piș pe ea dacă ar fi să ardă. 

  

 -Ai grijă cum vorbești. 

  

 Fața sa a devenit serioasă dintr-o data,analizându-mi cuvintele.Mie însă îmi vine să râd pentru că știu cât de adevărate sunt pentru mine. 

  

 Nu știu cât a trecut din momentul în care ultima vorba a fost rostită între noi,dar m-am săturat să aștept,privindu-l pe Rick făcând "investigați" în legătură cu Mia prin telefon. 

The bad boy is my roommateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum