Capitolul 48

11.1K 472 26
                                    

Harry’s POV

Capul meu sufera de niste dureri insuportabile si incomparabile cu cele precedente din betie.Stiu ca nu trebuia sa beau sau sa nu am incredere in Mia.

Fac lucrurile astea fara sa imi dau seama, fiind obisnuit sa scap de probleme in cel mai usor mod posibil.Sa il compar pe prostul ala de la banca cu mine prin diferenta fumatului a fost clar cea mai usoara.

Increderea.Asta e singurul lucru care nu stiu ce dracu inseamna.Ce naiba ar trebui sa fac sa pot sa il castig sau macar sa il inteleg?As da orice pentru asigurarea ca Mia are incredere in mine ca intr-un iubit.

Cu toate ca prostiile astea dintre cupluri mi se par niste cacaturi aiurite, o sa incerc sa le respect si sa i le ofer Miei.In primul rand trebuie insa sa ii fac clara nedumerirea  cu „Iubita?Nimeni nu m-a intrebat.”.

Tot ce vreau insa in acest moment e sa ma bucur ca am langa mine cea mai minunata femeie de pe lumea aceasta.Femeia care sta sub cearsafuri goala si linistita.Nu sunt multe momentele cand Mia e linistita si nu e presata de ziua de maine.Acest momente trebuie sa fie pretuite cum se cuvine.

Am astept weekendul asta de mult timp.Nu credeam insa ca va veni cu o noapte atat de frumoasa.Inocenta ei ma face sa o doresc si mai mult.Daca asta e posibil.Am vorbit serios despre tot si cacat, fata asta m-a acceptat cu toate ca i-am prezis posibilul viitor impreuna cu mine.Cu cat incearca ea sa il schimbe, cu atat mai putin mi se pare probabil sa se intampla ceea ce ea isi doreste.

Buzele mele se presara pe umarul ei catifelat, lasand in urma cateva saruturi  care o fac sa zambeasca.Ochii nu i se deschis de cand atunci cand dintii mei ii musca puternic lobul urechii.

-Buna dimineata.

Spune ea uitandu-se la mine dragalas.Mana sa imi cuprinde talia linistindu-si capul pe pieptul meu si sarutand unul dintre tatuaje.

-Atat de buna sa tot fie.

Imi cobor capul pentru a o saruta  in timp ce ea se ridica.Ma mir ca  nu s-a retras.Mia si cu respiratia ei de dimineata ma omoara.Nu ma lasa niciodata sa o sarut dimineata pana ce nu se spala pe dinti.

Cred ca gura mea miroase mai rau ca a ei dar la dracu daca imi pasa.Saruturile de trezire sunt cele mai sanatoase pentru corpul meu.Nu e usor sa dormi cu ea in pat.Se misca in bratele mele mereu iar mai tot timpul se lipeste de o parte mai sensibila.

-Am o surpriza pentru tine.

Spun eu si o prind de talie ridicand-o in sus si punand-o pe pieptul meu.Membrul meu sta direct pe coapsa ei si dupa expresia fetei Miei pare ca nu se prea simte comoda.Imi unesc buzele din nou cu cele carnoase ale ei.

-Multumesc.

Stiu ca nu e nevoie sa spun mai multe pentru ca ea sa ma intelegea.Zambetul timid si obrajii rozali imi dau de inteles imediat ca gandurile noastre sunt axate pe acelasi lucru.

The bad boy is my roommateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum